Magazin

Au trecut 7 ani de la moartea lui! Vezi cat de frumoasa este acum fetita lui Steve Irwin!

Publicat: 12 mart. 2013

Fetita Vanatorului de Crocodili nu mai este chiar o fetita! Bindi Irwin, primul copil al lui Steve Irwin si al sotiei lui, Terri, se transforma intr-o domnisoara superba care va frange inimile baietilor in curand.

Bindi s-a nascut s-a nascut pe 24 iulie 1998 intr-o familie in care dragostea fata de animalele salbatice era omniprezenta. In timp ce alti micuti abia se obisnuiau sa mangaie un catel sau o pisica, micuta Vanatorului de Crocodili Steve Irwin, se juca cu serpi veninosi si hranea aligatorii de la gradina zoologica la care lucra si tatal ei. Marcandu-si prima aparitie televizata la varsta de 2 ani, copila a dus mai departe mostenirea raposatului ei tata.

Bindi avea numai opt ani cand Steve a fost omorat de o pisica de mare, iar acum, la aproape sapte ani de la decesul tatalui, ea a inceput sa se transforme intr-o frumoasa domnisoara care continua sa faca numele Irwin cunoscut in intreaga lume.

Cu nenumarate show-uri televizate, aparitii in filme, DVD-uri si activitati artistice, Bindi face ceea ce tatal ei a incurajat inca de cand aceasta era mica: urmeaza o cariera in divertisment.

„Eu vreau sa fiu co-prezentatorul fetitei mele”, spunea Steve inainte sa moara.
sursa: perfecte.ro

Adauga un comentariu