Gadgeturi

Audi a creat o tableta Android pentru masini – Mobile Audi Smart Display

Publicat: 12 ian. 2014

Producatorul auto Audi a dezvaluit la CES 2014 prima tableta creata special pentru folosirea in autoturism. Mobile Audi Smart Display ruleaza Android si are un design special care ii ofera rezistenta necesara utilizarii in masina.

Tableta Mobile Audi Smart Display a fost conceputa special pentru utilizarea de pasagerii din automobil, fiind rezistenta la caldura, la frig si la socuri. Gadgetul se conecteaza la sistemul electronic al masinii, oferind pasagerilor sansa de a controla numeroase setari auto.

Mobile Audi Smart Display are o diagonala de 10,2 inci si rezolutie full HD. Specificatiile dezvaluite la CES 2014 includ si procesorul Nvidia Tegra 4, dar Audi nu a oferit niciun detaliu despre pretul sau data de lansare a tabletei.

Tableta Android pentru masina este al doilea gadget special pentru masini anuntat in ultimele luni, dupa ceasul inteligent Nissan. Vanzarea masinilor noi cu gadgeturi incluse ar putea deveni rapid un avantaj in industria auto, dar pentru soferi noile tehnologii reprezinta in acelasi timp si un pericol in trafic.

In SUA, a fost deja amendat primul sofer care a condus cu ochelarii Google Glass. Chiar daca tableta Audi Android este destinata pasagerilor si nu soferului, cu siguranta ca vor exista soferi care sunt mai atenti la gadget decat la condus.

Sursa: PocketNow



loading...

Adauga un comentariu