National

Audierea lui George Buhnici de către CNDND a fost amânată. Motivul invocat de influencer pentru neprezentare

Publicat: 01 aug. 2022
George Buhnici
George Buhnici riscă să primească o amendă de până la 100.000 de lei

George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării şi a cerut răgaz să-şi pregătească apărarea. Amintim că influencerul a fost convocat de către CNCD după ce a făcut o serie de declaraţii discriminatorii la aspectul fizic al femeilor.

De asemenea, se vehiculează motivul pentru care vloggerul a făcut astfel e declarații.

George Buhnici nu s-a prezentat la audierile de la CNCD

George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere din data de 27 iulie, stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Avocata acestuia a cerut prelungirea termenului din cauză că influencer-ul ar fi primit amenințări, la fel și soția sa, iar CNCD a fost de acord ca următorul termen al audierii să fie stabilit pentru 23 august.

Dacă forul va ajunge la concluzia că declarațiile lui George Buhnici sunt discriminatorii, acesta riscă să primească o amendă de până la 100.000 de lei.

Vă reamintim că George Buhnici a declarat săptămânile trecute într-un interviu că nu vrea să vadă la mare femei cu vergeturi sau celulită, iar ulterior a postat pe contul său de YouTube un clip intitulat ”Iertați-mă, doamnelor”, în care-și cere scuze pentru afirmațiile făcute anterior.

Medicul Monica Pop îi îndeamnă pe soții Buhnici la o autoevaluare mai reală

După ce că au făcut o serie de declarații jignitoare la adresa femeilor, soții Buhnici și-au argumentat afirmațiile, susținând faptul că ei  îndeamnă populația la un trai sănătos și la a face sport. Cu toate că au folosit cuvinte jignitoare țintindu-le pe doamnele și domnișoarele cu celulită și vergeturi, ulterior, de critici nu au scăpat nici ei. Iar printre multele vedete și oameni publici care i-au pus la zid pe cei doi soți se numără și Monica Pop.

Medicul, pe pagina personală de socializare, nu doar că nu s-a arătat de acord cu afirmațiile făcute de celebrul vlogger, dar a venit și cu o recomandare pentru el și soția sa. Iar ca declarația să fie completă, Monica Pop nu s-a ferit din a le face și un portret, deloc plăcut. Concret, Monica Pop a scris că George și Lorena Buhnici au nevoit cât mai rapid de un consult oftalmologic pentru că, din punctul ei de vedere, cei doi nu-și văd propriile defecte.

”Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic! Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză! Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el… și ca ea!… Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!”, a scris medicul Monica Pop.

De altfel, și Monica Tatoiu a luat atitudine în scandalul stârnit de George Buhnici după ce a făcut anumite declarații cu privire la femeile care merg la plajă pe litoral. Femeia de afaceri consideră spusele vloggerului drept un derapaj sexist care nu are nicio scuză, precizând totodată că bănuiește din ce cauză ar fi făcut Buhnici respectivele afirmații.

„Pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus «Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme» și apoi și-a pierdut job-ul. Aceleași declarații nefericite. Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face”, a adăugat Tatoiu.

Cu toate acestea, audierea lui George Buhnici de către CNCD pentru declarațiile sale dicrminatorii a fost amânată, pentru că vloggerul nu s-a prezentat la prima ședință din cauză că ar fi primit amenințări.
Adauga un comentariu