Actualitate

Audieri BOMBA in cazul „Caracal”. Procurorii si politistii au de dat explicatii

Publicat: 22 aug. 2019

Mai multi procurori si politisti vor fi audiati astazi la sediul SIIJ. Liviu Vasilescu, procurorul de la DIICOT Craiova este cap de lista in audieri. De asemenea, cuplul Mirea, fostul sef al Politiei Caracal si sotia acestuia care era comisa- sef la Sectia de Politie Osica de Sus si avea in surbordine postul de Politie de la Dobrosloveni, vor fi audiati. Tot astazi va fi audiata de procurori DIICOT si sotia lui Dinca.

Unchiul Alexandrei noi declaratii despre cazul Caracal: "Sunt persoane care ar trebui sa fie audiate si nu sunt audiate"

Altfel, criminalistii vor continua astazi sa cerceteze casa lui Gheorghe Dinca cu ajutorul scanerului special care le arata eventuale gauri din locuinta acestuia, inclusiv in pereti. Dinca a fost adus din nou la „casa groazei”. La sfarsitul lunii trecute, procurorii din cadrul SIIJ au dispus inceperea urmaririi penale in rem, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, in cauza privind imprejurarile in care organele de urmarire penala au actionat/nu au actionat in contextul cercetarilor care s-au desfasurat in dosarul uciderii adolescentelor din Olt.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit