Actualitate

Augustin Lazar recunoaste ca a fost in comisia de liberare de la Aiud! Declaratii halucinante

Publicat: 09 apr. 2019

Procurorul general Augustin Lazar, ample precizari privind activitatea sa de dinainte de 1989, atunci cand a fost sef al Comisiei de eliberari a Penitenciarului Aiud, acolo unde erau inchisi si detinuti politici. Lazar sustine ca nu a avut de ales, atunci cand a fost numit sef al Comisiei.

O noua lovitura pentru Augustin Lazar! O alta victima a decis sa rupa tacerea!

"Nu, era o atributie de serviciu pe care trebuia sa o indeplinesc. Daca procurorul nu ar fi mers la Comisia de eliberari o saptamana, am fi afectat situatia celor care trebuiau sa fie pusi in libertate", a explicat Augustin Lazar.

Un lider ALDE IL DESFIINTEAZA pe Ludovic Orban: Un slugoi al sistemului!

Pentru ca seria declaratiilor halucinante sa continue, Augustin Lazar sustinte ca el nu demisioneaza pentru ca… nu este in interesul societatii sa faca acest lucru. Pai ii aducem aminte domnului Lazar faptul ca, culmea, multe societati civice, oameni normali, oamenii pe care i-a batjocorit, tocmai ei i-au cerut demisia. 

”Ca procuror general eu reprezint interesele societatii, iar interesul societatii nu este ca eu sa demisionez? (…)''loading...

Comentarii
  • Odiosule, si eu fac parte din „societate” si nu este in interesul meu sa mai ramai in functie.
    Du-te, canalie, acasa, la Aiud sau la Jilava.

  • Mi-am încheiat rondul, deci pot da păreri. Iar părerea mea sună cam așa. În structurile alea, gen Meliție – Securitate – Procuratură, ori erai cu Partidul, ori erai contra lui. La Armată era un pic diferit, însă nu foarte tare; oricum, MApN nu băga oamenii la poșcarie, ci-i împușca direct, ca să nu… se chinuie. Deci, la Organili Noastre, dacă nu-i băgai la răcoare, intrai tu, în locul lor. Așa că, nu se putea ca varza să rămână întreagă, capra cu burta plină și lupul fericit. Dl. Procorore e exemplu tipic, despre cum să ai și aia băgată în aialaltă, și sufletu-n Rai, și să ai pretenția să-ți și iasă. Oare, iese ? Unora se pare că da, că-s băloși ca melcul, care lasă dâre pe unde trece.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit