Cancan

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. Secretul neștiut despre familia lui

Publicat: 04 dec. 2020
Augustin Viziru in finala de la Ferma 2020
Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. Emisiunea a fost difuzată aseară de la ora 21:30 pe PRO TV.

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. Emisiunea a fost difuzată aseară de la ora 21:30 pe PRO TV. Finaliștii din această ediție au avut de trecut prin trei probe de foc. În cursa pentru marele premiu au intrat Elena Chiriac, Andrei Stoica și Augustin Viziru.

La finalul probelor, Augustin Viziru a ieșit învingător.

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. Ce secret păstrează acesta

Foarte multă lume îl știe pe Augustin din postura de actor de telenovele. Acesta și-a făcut debutul pe micul ecran în telenovela “Lacrimi de iubire”, difuzată de Acasă TV în anul 2005. Cu toate acestea, Viziru are în spate o cariera de mare sportiv. Acesta este Campion Balcanic la Biliard și numărul 1 în Campionatul Oficial de Biliard din România. Fratele lui Lucian Viziru a fost antrenor de tenis și antrenor de fotbal.

Când vine vorba despre viață personală și de familie, acesta este extrem de discret și caută să nu ofere detalii din intimitatea sa. Iubita lui i-a dăruit de curând o fetiță , dar nu vorbește public despre asta pentru că vrea să păstreze pentru el intimitatea familiei sale. Doar familia și prietenii foarte apropiați o cunoscut pe iubita lui Augustin.

“Nu țin nimic ascuns, totul o să fie la vedere. Când o să fie cazul o să vadă toată lumea despre cine este vorba. Important este că suntem fericiți, ne jucăm, ne jucăm și cu familia noastră. Se întâmplă schimbări majore de care sper să mă țin. Simt că se schimbă viața complet”, spunea la un moment dat Augustin Viziru.

Augustin Viziru este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020 și are în spate câteva filme și seriale de succes. Potrivit spuselor sale, Lucian, fratele său, a fost cel care l-a împins de la spate să participe la un casting. Chiar dacă nu se aștepta să primească un rol, imediat după casting a fost sunat.

Ferma Orășeni vs. Săteni s-a încheiat. A fost un concurs plin de muncă și încărcătură emoțională. Concurenții au fost împărțiți în orășeni și săteni. Au participat persoane publice din România, dar și oameni simpli care și-au depășit limitele. Ei au concurat pentru premiul pus în joc: 50.000 de euro.

Cum au fost împărțite echipele

Din emisiunea Ferma Orășeni vs. Săteni din acest an au făcut parte:

Orășeni:

Anda Adam – cântăreață;

Paul Diaconescu – comediant de stand-up;

Cezar Ouatu – artist, acesta a prezentat România la Eurovision;

George Piștereanu – actor, Tibi din serialul Vlad;

Bogdan Stoica – luptător;

Elena Chiriac – sportivă și fost model;

Alina Pușcău – model;

Giulia Nahmany – fostă prezentatoare, actriță și instructor de yoga.

Săteni:

Viviana Sposub – asistentă tv la ”Vorbește Lumea”;

Andrei Stoica – luptător de K1;

Anisia Gafton – face stand-up și fostă concurentă la Românii au talent;

Gabriel Toader – lucrează în restaurante;

Anna Lesko – artistă;

Octavian Ciovică – consilier local PNL în Brașov;

George Burcea – actor, fostul soț al Andreei Bălan;

Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară.

Ediția din acest an a venit cu schimbări pe plan personal pentru unii din concurenți. Viviana Sposub și George Burcea au ieșit din emisiune ca și cuplu. Actorul a parasit competitia in urma unei accidentari.

Adauga un comentariu