National

Augustin Zegrean: „Nu am mai auzit de interdictie pusa unui deputat in Parlament”

Publicat: 25 iun. 2015
Presedintele CCR, Augustin Zegrean, sustine ca nu a mai auzit ca unui deputat sa ii fie interzis sa mearga in Parlament, facand referire la cazul lui Sebastian Ghita. „Nu am mai auzit de interdictie pusa unui deputat in Parlament. Este prima data cand aud asa ceva”, a spus seful CCR. El a spus ca acest caz va ajunge pe masa judecatorilor CCR si atunci se va lua o decizie in privinta masurii impuse procurorii DNA impotriva deputatului Sebastian Ghita.
„Exista o prevedere in regulamentul Camerei Deputatilor prin care se poate interzice participarea la lucrari pe o perioada de timp. Nu stiu daca se poate si in cadrul masurii de control judiciar. Nici nu am auzit de asa ceva. Nu pot sa ma pronunt pentru ca am auzit ca va ajunge la Curte si atunci se va spune ca m-am antepronuntat”, a declarat, joi, Augustin Zegrean.


loading...

Comentarii
  • FALS !!! Masura controlului judiciar include INTERZICEREA PARASIRII LOCALITATII DE DOMICILIU, in acest caz, Ploiestiul. Cand Parlamentul isi va avea sediul la Ploiesti, Ghitzisor asta, securistul mafiot, va avea posibilitatea sa acceada acolo. Dar cum Parlamentul se afla IN AFARA Ploiestiului…
    Este o falsa incalcare a unor „drepturi”. In decizia data de organele judiciare nu apare in niciun caz sintagma „ARE INTERDICTIE DE A PATRUNDE IN CLADIREA PARLAMENTULUI”!

Adauga un comentariu