National

Augustin Zegrean, RECLAMAT la CNCD

Publicat: 03 iun. 2015
1
Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a fost reclamat la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD). O declaratie despre fecundarea in vitro i-a adus reclamatia lui Augustin Zegrean. Presedintele CCR a vorbit la dezbaterea „Decalogul – fundament al justitiei” organizata de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre fertilizarea in vitro, homosexualitate si prostitutie.
„Cine o fi tatal tau, cand fecundarea a fost facuta in vitro? Cine o fi mama ta, cand ai fost purtat in pantece de o mama surogat? Dar daca tatal tau este un barbat si mama ta este tot un barbat? (…) Sa nu fii desfranat este cea de-a saptea porunca. In ziua de astazi, statele se forteaza sa aleaga legi ale desfranarii, pentru ca se vorbeste despre legea prostitutiei”, sunt cateva dintre declaratiile facute de presedintele CCR. 
Augustin Zegrean a fost reclamat la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, de catre presedintele Comisiei pentru egalitatea de sanse, senatorul Marian Vasiliev. „Consider ca afirmatiile domnului Zegrean discrimineaza familiile care apeleaza la fertilizarea in vitro precum si copiii nascuti prin acest procedeu medical”, a spus senatorul. 
Adauga un comentariu