Sport

Aur pentru unii, otravă pentru alții! Ce înseamnă amânarea EURO 2020 pentru Hazard, Ronaldo, Zaniolo și Modric

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aur pentru unii otravă pentru alții Ce înseamnă amânarea EURO 2020 pentru Hazard Ronaldo Zaniolo și Modric

Amânarea EURO 2020 pentru vara anului 2021, între 11 iunie și 11 iulie, era așteptată de toată lumea în fața pandemiei declanșate de noul coronavirus, în condițiile în care nimeni nu poate avansa un termen pentru stăpânirea extinderii.
Dar unii așteptau decizia cu speranță, în timp ce pentru alți ar putea însemna, pur și simplu, neparticiparea la un turneu final important din cariera lor.

Hazard, Dembele, Kane și Zaniolo au timp să revină la formă maximă

Eden Hazard, unul dintre liderii Belgiei, s-a operat, recent, la glezna care l-a ținut deja pe tușă la Real cât n-a lipsit în 7 ani la Chelsea. Medicii de la clinica din Dallas i-au spus că mai degrabă nu are cum să joace până sezonul viitor.
Lloris, portarul campioanei mondiale, Franța, s-a accidentat serios în meciul cu Brighton. El a revenit la antrenamente, dar pentru a prinde nivelul său maxim are nevoie de timp.
Francezul Dembele a fost operat și el, în Finlanda, și dacă Deschamps avea de gând să-l convoace, nu era indicat.

Zaniolo a suferit o accidentare cruntă

Zaniolo a suferit o accidentare cruntă la meciul jucat cu echipa de club împotriva lui Juventus și a ajuns pe masa de operație. Recuperarea este prevăzută să dureze până în iunie, iar suporterii nu l-ar fi putut admira pe talentatul italian de la Roma la EURO 2020. Nici pe el, nici pe frumoasa sa mamă.
Selecționerul englez Gareth Southgate era un antrenor cu probleme mari dacă meciurile s-ar fi jucat în 2020. În privința lui Rushford, Man. United a anunțat că accidentarea acestuia la spate este mai serioasă decât se credea. În plus, în dreptul situației lui Kane, atacantul atât de important pentru Anglia, era un mare semn de întrebare.

Amânarea EURO 2020 este o veste foarte proastă pentru unii jucători

Decizia luată de UEFA marți, de a amâna cu un an jocurile de la EURO 20, nu le pică deloc bine fotbaliștilor așa-ziși în vârstă. Printre ei, în capul listei este Ronaldo, care va avea 36 de ani și jumătate, dar la el vârsta încă nu pare să aibă vreun efect negativ.
În schimb, colegul său, Pepe, va avea 38 de ani și poate fi o problemă. Peste Bonucci, 33 de ani acum, și mai ales Chiellini, 36 de ani, va mai trece încă un an într-un campionat în care apărătorii au mult de muncă.

Toni Kroos își anunțase retragerea de la echipa națională a Germaniei după EURO. Rămâne de văzut dacă este gata să tragă pe toate fronturile încă un an pentru a merge cu naționala Germaniei la turneul final.
Nici situația lui Modric nu se poate ști care va fi. Va ajunge la 35 de ani, iar în ultima perioadă au fost destule meciuri în care Zidane nu l-a mai folosit titular la Real Madrid

Adauga un comentariu