Mozaic muzical

Aurel Pădureanu, afectat după moartea Corneliei Catanga. Ce face la mormântul ei în fiecare zi

Publicat: 12 apr. 2021
Aurel Padureanu ingandurat intr-un colag foto alaturi de Cornelia Catanga
Fostul sot al Corneliei Catanga nu isi mai revine dupa moartea artistei

Aurel Pădureanu este extrem de afectat după moartea Corneliei Catanga. Artistul merge zilnic la mormântul acesteia și își strigă durerea. Dispariția celebrei interprete a venit ca un trăsnet pentru întreaga scenă artistică din România.

Fostul soț și fiul acestora, Alexandru, sunt îngenuncheați de durere și nu își pot reveni din șoc.

Aurel Pădureanu, afectat după moartea Corneliei Catanga

Celebrul artist nu înțelege cum de divinitatea i-a luat femeia iubită, dar este conștient de faptul că trebuie să își revină cât mai curând de dragul fiului său.

”Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe.

El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.

De ce nu are Aurel Pădureanu pensie

După dispariția Corneliei Catanga, Aurel Padureanu a rămas îngropat în datorii. Lăutarul nu știe cum se va descurca având în vedere că nu are nici măcar o pensie la cei 70 de ani. Acesta speră ca macar o pensie de urmaș să îi revină după decesul cântăreței.

Pădureanu așteaptă să înceapă evenimentele pentru a putea să câștige un ban.

Cornelia Catanga a murit în urma unui stop cardio-respirator

Cornelia Catanga s-a simțit rău, iar familia sa a cerut ajutorul medicilor. Artista ar fi refuzat cu vehemență să meargă la spital. Medicii de pe ambulanță, care au sosit la domiciliul acesteia, au încercat să o convingă timp de o oră și jumătate. Într-un final, cântăreața a cedat la insistențele lui Aurel Pădureanu.

În ciuda eforturilor depuse de medici, artista s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Potrivit soțului ei, Cornelia Catanga și-a presimțit sfârșitul.

”Cornelia avea premoniții, anul trecut, am făcut pomul de iarnă. Ea s-a dus și a cumpărat tot, am lăsat-o să cumpere ea ce vrea. Era bucuroasă. Îmi zicea: «Ah, ce frumos e!». După 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis să-l strâng. A plâns rău. Mi-a zis: «De ce mi l-ai strâns, dacă nu mai apuc alt Crăciun? Nici Paștele nu mă prinde». Te rog să mă crezi că așa a zis”, a declarat cu lacrimi în ochi artistul la “Exclusiv VIP”, emisiune moderată de Cristi Brancu.

Aurel Pădureanu este extrem de afectat după moartea Corneliei Catanga, însă este conștient de faptul că trebuie să își revină cât mai curând de dragul fiului său.

Adauga un comentariu