National

Autoarea falsului interviu cu Madalina Manole, scoasa basma curata de instanta

Publicat: 05 mai 2012
1

Jurnalista care a realizat falsul „ultim interviu” cu Madalina Manole, a avut castig in instanta. Dupa ce a fost penalizata de catre conducerea Agerpres pentru greseala, autorea a dat in judecata institutia si acum are castig de cauza.

Paradoxal, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia Litigii de munca si asigurari sociale au declarat-o nevinovata pe Marina Badulesc pe 3 mai, de Ziua Presei, potrivit Pagina de Media.

Astfel, instanta a anulat, joi, ordinul prin care Marina Badulescu a fost sanctionata cu retrogradare din functia de redactor sef si a obligat conducerea Agerpres sa ii plateasca acesteia despagubiri reprezentand diferenta dintre salariul cuvenit functiei de redactor sef si salariul diminuat, precum si cheltuielile de judecata pentru instanta de fond si cea de recurs.

Sentinta este definitiva si irevocabila, anunta un comunicat al federatiei MediaSind.

Avocatul apararii arunca vina pe alti angajati Agerpres: „difuzarea de catre directorul adjunct, Argentina Traicu, in complicitate cu un alt director adjunct, Angela Ghinea, a unei stiri in neconcordanta cu realitatea„.

Cu o zi inainte ca Madalina Manole sa se sinucida, agentia Agerpres a publicat un material in care erau compilate declaratii mai vechi ale artistei si citate de pe blogul ei, care s-au dovedit insa a fi un fals interviu.

Gafa era cu atat mai mare cu cat un „citat” din „ultimul interviu” a fost reluat de presa si chiar de catre anchetatori, care nu-si explicau gestul vedetei: „Sunt o artista implinita, o mama si o femeie fericita„.

Adauga un comentariu