Evenimente

„AutoBuzdu lui Morar” pe Esplanada din Pascani. Trei zile de distractii!

Publicat: 15 apr. 2014
13

Trei zile de petrecere. Asta ne promit cei din cadrul administratiei locale Pascani. Potrivit viceprimarului municipiului, Vasile Axinte, in aceste zile, la Primarie a ajuns o solicitare din partea celor doi prezentatori de la Radio ZU, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, prin care solicita sa li se aprobe in perioada 27, 28 si 29 iunie un amplasament pentru ca turneul cu numele „AutoBuzdul lui Morar” sa poposeasca si la Pascani.

 Actiunea celor de la Radio Zu implica trei seri de concerte cu vedete de renume, o brigada cu politiste sexy care-i vor trage pe soferii ascultatori de radio ZU pe dreapta si-i vor „amenda” cu bonuri de combustibil, dar si alte surprize. „Cei de la Mix Music Evo impreuna cu cei de la Radio ZU au un turneu intitulat . In aceste zile, la Primarie am primit o solicitare din partea lor de a organiza la Pascani niste spectacole in cadrul acestui turneu, fiind vorba despre data de 27, 28 si 29 iunie. Ne-au solicitat sa ne implicam in aceasta activitate, Primaria si Consiliului Local, prin punerea la dispozitie a spatiului si acoperirea cheltuielilor cu masa si cazarea artistilor cat si a staff-ului, acoperirea cheltuielilor cu energia si cu securitatea. Ei se ocupa in schimb de programul artistic, scena, lumini si plata vedetelor. Am fost de acord cu aceasta solicitare si urmeaza sa semnam contractul cu ei pentru cele trei zile de distractii. Deja am inceput sa caut niste cazari pentru artisti care urmeaza sa vina”, a declarat viceprimarul Vasile Axinte. Deocamdata, nu se stie prea multe despre vedetele care urmeaza sa urce pe scena.

Evenimentul va fi organizat pe Esplanada municipiului Pascani, fiind una dintre conditiile impuse de organizatori. „Initial am dorit sa organizam evenimentul pe Stadionul municipal. Dar ei au venit cu propunerea de a fi organizat pe Esplanada orasului deoarece este o zona mult mai populata. Astfel ca a ramas zona dorita de ei. Nu cred ca va fi o problema proiectul PIDU, care urmeaza a fi implementat in zona. Lucrarile pe proiect va incepe pe rand si cel mai probabil atunci se va lucra la scarile mari”, a mai spus Vasile Axinte.

Cei din conducerea Primariei a dat asigurari ca acest eveniment nu va avea nici o legatura cu „Zilele municipiului Pascani”. Desi cele doua manifestari sunt apropiate ca perioada, zilele de sarbatoare ale orasului vor avea loc asa cum s-a stabilit anterior, adica pe data de 4, 5 si 6 iulie. Legat de ultimul eveniment, cei din conducerea Primariei au alocat de la bugetul local o suma de aproximativ 300.000 lei, cu mult mai mult fata de editiile trecute. 
Adauga un comentariu