Local

Autocamion radiat din circulatie de autoritatile portugheze, descoperit în vama Albita

Publicat: 19 nov. 2018
1

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat care conducea un autocamion neînmatriculat.

La sfârsitul saptamânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul român Nicolae V., în vârsta de 53 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Volvo si o semiremorca, ambele înmatriculate în Portugalia.

Citeste si: De necrezut: Batjocura la adresa iesenilor! Iata cine a cumparat harburile de autobuze folosite de RATP Iasi

Existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a ansamblului de vehicule, oamenii legii au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, în urma carora au constatat ca autocamionul este radiat din circulatie de autoritatile portugheze din data de 20.12.2017.

Citeste si: Hoti prinsi in timp ce furau liniile de tramvai din Iasi

"Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca este doar angajat al firmei si nu are cunostinta ca autocamionul este radiat din circulatie. În cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat", au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Citeste si: Se privatizeaza serviciul public de salubritate. Francezii de la Veolia au pus ochii pe afacerea de sute de milioane euro

Adauga un comentariu