Software & Hardware

Autodesk 2012 a fost lansat in Romania

Publicat: 27 mai 2011

Noua suita de produse Autodesk 2012 a fost lansata ieri in cadrul unui eveniment complex organizat de Man and Machine Romania la Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti.

Noile suite de produse Autodesk faciliteaza accesul catre seturi largi de solutii software pentru proiectare, simulare si comunicare vizuala special concepute pentru proiectarea in arhitectura, infrastructura, constructii, mecanica, media si divertisment.

„Clientii nostri sunt incantati de noile Suite de produse multumita flexibilitatii si puterii acestor solutii complete de a ii ajuta in rezolvarea problemelor ce apar zi de zi in activitatea lor de proiectare”, a declarat David Palas, Manufacturing Sales Manager, Autodesk CEE. „Aproape toti utilizatorii aplicatiilor Autodesk au nevoie, pe langa solutiile de proiectare specializate, de functionalitati de vizualizare sau simulare a proiectelor lor, insa putini dintre acestia isi pot permite cu usurinta achizitionarea acestor solutii atata vreme cat sunt disponibile doar ca produse individuale. Avand acum acces la unelte de proiectare, simulare si vizualizare intr-un singur pachet, usor de instalat, utilizatorii au la dispozitie toata tehnologia necesara cresterii productivitatii si calitatii proiectelor realizate.”

Evenimentul s-a constituit din trei sectiuni desfasurate in paralel, cate una pentru fiecare domeniu de dezvoltare urmarit de catre Autodesk: infrastructura, arhitectura, mecanica si multimedia. Audienta, formata din arhitecti si ingineri proiectanti din diverse domenii, reprezentanti ai unor companii importante, utilizatori ai aplicatiilor Autodesk, printre care Electrica SA, Metroul SA, Hidroelectrica SA, Epstein Architecture & Engineering SRL, Luxten Lighting Co si GDF Energy Romania SA, au putut afla informatii despre fluxurile de lucru interdisciplinare bazate pe tehnologia BIM (Modelarea Informationala a Cladirii) in domeniul arhitectura / constructii, noutatile aduse solutiei Revit Architecture 2012, tendintele Autodesk in proiectarea de infrastructura si in proiectarea mecanica (tehnologia „Digital Prototyping”, produse noi, politici de piata, trenduri economice globale).

Prezentarile din cadrul evenimentului au fost insotite de studii de caz menite a prezenta beneficiile aduse de produsele Autodesk. In cadrul sectiunii dedicate solutiilor geospatiale, Dl. Frank Markus, GSP Managing Director la Mensch und Maschine Systemhaus GmbH a explicat modul in care este gestionata reteaua imensa de transport electricitate din Elvetia cu ajutorul solutiei Autodesk Topobase.

„La solicitarea clientilor nostri, domeniile de specializare ale solutiilor de proiectare Autodesk sunt acum aduse impreuna in cadrul noilor suite Autodesk. Experienta globala a companiei Autodesk cu privire la industriile diverse de proiectare precum arhitectura, mecanica, infrastructura si GIS demonstreaza faptul ca este mult mai productiv ca utilizatorii sa poata controla fiecare aspect al planificarii afacerii lor. Astfel, noile Suite sunt dezvoltate special pentru profesionistii care doresc sa aiba la dispozitie toate uneltele de lucru necesare intr-un singur pachet“, a declarat dl. Frank Markus. „Mensch und Maschine este singurul partener Autodesk la nivel european care ofera clientilor sai atat intreaga gama de solutii software Autodesk, dar mai ales servicii de consultanta, dezvoltare software si suport tehnic specializat. Printre clientii Mensch und Maschine se numara Henkel, HKM, aeroportul din Hamburg, aeriportul din Munich, Swiss Grid.“

Evenimentul a marcat si punctele cheie in evolutia Autodesk, prezentand rezultatele parteneriatelor strategice incheiate cu universitatile de prestigiu din Romania pentru sprijinirea urmatoarei generatii de proiectanti si ingineri.
Suitele Autodesk 2012 pentru proiectare si creatie

Familia de suite pentru proiectare si creatie Autodesk ofera un acces sporit la instrumente puternice de proiectare specifice industriilor prin intermediul unor pachete economice de solutii software mai usor de instalat, implementat si administrat decat produsele individuale. Suitele ofera posibilitatea standardizarii modului de lucru pentru mai multe departamente de proiectare, fapt ce ofera o mai mare flexibilitate in inovare si posibilitatea de a raspunde mai usor cerintelor de afaceri aflate mereu in schimbare. In plus, suitele faciliteaza explorarea noilor produse si tehnologii de catre utilizatori si ofera acestora o experienta coerenta, fapt ce usureaza semnificativ invatarea si lucrul cu mai multe instrumente Autodesk in cadrul aceluiasi proiect.

Familia de Suite Autodesk 2012 include: Autodesk Design Suite 2012, Autodesk Product Design Suite 2012, Autodesk Factory Design Suite 2012, Autodesk Building Design Suite 2012, Autodesk Infrastructure Design Suite 2012 si Autodesk Plant Design Suite 2012.

 loading...

Adauga un comentariu