Economic Local

Automobile rulate certificate la BMW APAN Motors Iași

Publicat: 28 apr. 2022

Având la bază principiul „transformă dorințele în alegeri”, BMW APAN Motors Iași te invită să descoperi ofertele dedicate automobilelor rulate certificate din gama BMW Premium Selection. Desigur, calitatea nu este doar o promisiune, ci și un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate.

Un prim avantaj este că automobilul va avea deja finalizată verificarea la 360° ce constă în verificări riguroase înainte de obţinerea certificatului BMW Premium Selection. Cu toate acestea, pe lângă certificatul de calitate, automobilele BMW rulate oferă numeroase avantaje suplimentare.

Garanţie BMW Premium Selection timp de 24 de luni.

Un automobil pe care te poţi baza: cu BMW Premium Selection, primeşti în mod automat o garanţie valabilă timp de 24 de luni pentru majoritatea componentelor mecanice şi electronice. Descoperi plăcerea continuă de a conduce cu automobilele BMW Premium Selection împreună cu o garanţie pe termen lung.

Verificare completă la 360°.

Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificările noastre riguroase (legate de detaliile tehnice, vizuale din interior şi de la exterior) şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Lucrări întreținere gratuite timp de 6 LUNI/ 10.000 KM.

După livrare, automobilul tău BMW beneficiază de lucrări de întreţinere gratuite timp de 6 luni sau până la distanţa maximă parcursă de 10.000 km (conform indicatorului de intervale de service).

Oferte de finanţare şi de leasing.

Ne poți contacta pentru a primi oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare.

Istoric certificat al automobilului.

Atunci când cauţi un automobil rulat, doreşti să ştii totul despre acesta: de la informaţii despre posesorii anteriori până la servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparaţie. De aceea, fiecare automobil BMW rulat certificat deţine un istoric complet, verificat de partenerul tău BMW Premium Selection.

OFERTA BMW APAN Motors Iași

Pentru a te putea bucura cât mai repede de plăcerea de a conduce te invităm să accesezi oferta actuală pe site. De aici, singura destinație este spre noi destinații. APAN Motors este dealer autorizat BMW, fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea „Livrăm Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales „Totul este despre ÎNCREDERE!”.

 
Adauga un comentariu