Actualitate

Autori necunoscuti au spart o locuinta, un garaj si doua masini

Publicat: 12 aug. 1999

Trei ieseni au reclamat in ultimele 72 de ore trei furturi ai caror autori sint inca necunoscuti. Florin Slincu, din strada Decebal nr. 1, a reclamat spargerea camerei 109 din caminul „Constructii”.Hotii au fortat usa si au sustras suma de 500.000 lei, un minicasetofon, doua ceasuri si un incarcator pentru telemobil, prejudiciul fiind apreciat la 1.870.000 lei.
Lucian Lupusoru, de la aceeasi adresa, a alertat politistii dupa ce i-a fost spart autoturismul. Spargatorii au luat ca „suvenir” un radiocasetofon auto si alte bunuri in valoare de 2.500.000 lei.
Vasile Micu, din b-dul N. Iorga, a reclamat spargerea autoturismului sau din care hotii au furat un radiocasetofon in valoare de 4.000.000 lei.
Maricica Rotaru, din strada Alexandru cel Bun, a sesizat ca autori necunoscuti au fortat lacatul de la usa unui garaj si au sustras produse alimentare si bauturi alcoolice in valoare de 2.230.000 lei. In cele patru cazuri, politistii fac cercetari pentru identificarea si retinerea autorilor furturilor.

Ovidiu MARDAREloading...

Adauga un comentariu