National

Autoritatile in alerta! Accident puternic langa spitalul Marie Curie

Publicat: 14 aug. 2016

Incendiu in sectorul 4 din Capitala. O casa din spatele Spitalului Marie Curie a luat foc in aceasta dupa-amiaza. Mai multe echipaje de pompieri se afla la fata locului.

Un incendiu violent a izbucnit duminica dupa-amiaza pe o strada din sectorul 4 al Capitalei, intr-o zona cu case, mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) intervin la fata locului.

„A fost semnalat un incendiu la o locuinta din Sectorul 4 cu putin timp dupa ora 17.00. S-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Adrian Marin.

Numarul masinilor de pompieri a fost ulterior suplimentat.

„Era foarte mult fum, ardea acoperisul casei, compusa din parter si etaj. Intr-un final, noua autospeciale au reusit sa stinga focul. Nu exista riscul sa se propage si la alte locuinte din zona”, a mai spus Adrian Marin.

El a precizat ca o femeie a facut un atac de panica si a primit ingrijiri de la echipajul SMURD aflat la fata locului, nefiind nevoie sa fie trimisa la spital.loading...

Adauga un comentariu