National

Autorul atacului brutal asupra unei fete, in scara unui bloc din Alba a fost prins si a recunoscut fapta – VIDEO

Publicat: 19 nov. 2018
1

Politia a retinut autorul in cazul atacului brutal din scara unui bloc din Alba Iulia, unde o tanara a fost lovita devastator si apoi jefuita de un barbat.

Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate in scara blocului.

Nicolae Dragoi este numele agresorului, acesta fiind identifcat si depus la sectia de politie.

Barbatul este acuzat ca a lovit cu brutalitate o tanara de 20 de ani, dupa care i-a furat telefonul si banii. Fata a fost internata in spital cu pierderi de memorie, dupa lovitura primita, dar si dupa ce s-a lovit cu capul de pardoseala din beton a blocului.

Nicolae Dragoi a precizat initial ca este nevinovat si nu a comis fapta, dar in cele din urma a recunoscut.

Vezi si: Video SOCANT: Fata talharita in scara unui bloc din Alba Iulia – VIDEO

Politia a fost sesizata de catre un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de garda s-a prezentat o tanara care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infractiuni.

Tanara le-a spus politistilor ca nu isi aminteste nimic, dar ca nu isi gaseste telefonul mobil si portmoneul.

Cu ocazia investigatiilor efectuate, politistii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieste in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat ca este vorba de o fapta de talharie.

Nicolae Dragoi din Alba Iulia este din cartierul Barabant si a fost condamnat anterior pentru talharie si tentativa de viol. Ar fi fost dat in urmarire generala, prins si inchis dar in 2017 ar fi facut cerere de eliberare conditionata, iar in 2018 a fost eliberat.

Comentarii
Adauga un comentariu