Local

Autoturism antifonat cu tigari de contrabanda, descoperit la Vama Albita – FOTO

Publicat: 03 ian. 2017
Echipa de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Albita a descoperit intr-un autoturism marca Audi, ascunse in diferite locuri, 1.500 pachete de tigari, fara timbru de acciza, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.
La sfarsitul saptamanii trecute, in PTF Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, cetateanul roman Radu P., in varsta de 25 de ani, conducand un autoturism marca Audi, inmatriculat in Republica Moldova.
In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse in portierele, tavanul, haionul si aripile spate ale autoturismului, 1.500 pachete tigari marca “Ashima”, fara timbru de acciza.

Citeste si: Barbat cercetat pentru contrabanda

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigaretelor in valoare totala de 6.675 lei si sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 8.000 lei.
Comentarii
  • Domnule jurnalist,nu mai spuneti PTF, ci Vama Albita! Tot spatiul acela de peste 4 hectare,cu cladiri,piste,cabine de fluxuri,utilitati,intr-un cuvant,totul (chiar si florile,pomii,gazonul etc),este gandit,construit de catre Administratia Nationala a Vamilor.Celelalte institutii care au activitati legale(comisionari,veterinari,sanitari,schimb valutar etc)…platesc chirie vamii.Toate descoperirile de orice fel sunt facute de vamesi,nu de alt cineva.Deasemenea, amenzile,confiscarile etc,tot de catre Vama sunt calculate si incasate…Spuneti adevarul…!

Adauga un comentariu