Eveniment-Social

Autoturism căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni

Publicat: 19 feb. 2021
Autoturism căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni
Autoturism căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca Audi Q5, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia. 

 

În data de 18 februarie  a.c., în jurul orei 09.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic, în municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în Norvegia, condus de un cetățean român, în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, din data de 17 februarie a.c.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Norvegia şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Mașina în valoare de aproximativ 68.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Comentarii
  • NU este roman !, este un rahat basarabean care doar se foloseste de acte romanesti sa faca cobinatii , ilegalitati ori sa munceasca prin vestul Europei !, sunt vreun milion ca el care neau distrus imaginea in ultimii cel putin 15 ani ! , sper sa nu fie ala care imi spunea el mie in Oslo ca el nu este roman ci moldovan si ca el nu vorbeste limba romana ci limba moldovineasca !, ori unul din moldovanii aia din cele 3 microbuze de pe feribotul pe care au parcat langa masina mea care trecea din Suedia Trelleborg in Gemania Rostock eu sincer bucuros sai salut ei sosotind intre ei vazandumi numarul de Romania sau apucat a vorghi doar rusasti intri ii

  • Oricum, tot o apa și un pământ. Asa suntem văzuți dincolo, toți ca romani. Basarabeni, țigani, toți sunt romani în ochii străinilor. Nici 100 de Brâncuși, Hagi, Enescu, Nadia, Simona Halep, sau alții, nu spala obrazul împroșcat cu mizeriile pe care le fac restul.

  • Pai da , „obrazul“ vi la-ti patat in mare parte singuri ….
    Nu va chemat nimeni in Occident pentru a sparge – omora- fura si a face trafic de persoane sau infinta „firme“ de proxenetism ….
    Ce a-ti semanat – asta culegeti !

Adauga un comentariu