Economic Local

Autoturism cu numere provizorii expirate și remorcă neînmatriculată, depistate în trafic

Publicat: 27 feb. 2020

Echipele din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au depistat în trafic un tânăr care conducea un autoturism ale cărui numere provizorii de înmatriculare erau expirate. În data de 25 februarie, în jurul orei 13:50, un echipaj al poliției de frontieră din Bivolari a oprit în trafic pentru control, pe drumul Ștefănești-Iași, un autoturism marca Ford Fiesta, cu număr provizoriu de înmatriculare. Mașina era condusă de un cetățean român în vârstă de 26 de ani.

„Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că numerele provizorii au expirat la începutul acestei luni. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Fără permis și cu remorcă neînmatriculată

În urmă cu trei zile, un alt echipaj al ITPF Iași a oprit pentru control în localitatea de frontieră Dersca un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor și o remorcă. Acesta era condus de botoșăneanul C.V., în vârstă de 49 de ani. „În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat faptul că permisul de conducere emis pe numele bărbatului era expirat, iar remorca era neînmatriculată. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, au mai precizat oficialii ITPF Iași.loading...

Adauga un comentariu