Local

Autoturism cu placute de inmatriculare contrafacute

Publicat: 31 mart. 2016

Politistii de frontiera din ITPF Iasi au depistat un cetatean roman care conducea un autoturism cu placute de inmatriculare contrafacute, pentru ca cele legale fusesera retrase de Politia Rutiera. In data de 30 martie, oamenii legii au oprit in trafic pentru control un autoturism marca BMW, inmatriculat in Romania, condus de G. R., in varsta de 36 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galati. Ca urmare a verificarii autoturismului, politistii de frontiera au constatat ca pe acesta era aplicat un set de placute de inmatriculare care nu erau conforme cu cele prevazute de legislatie.

„Avand suspiciuni cu privire la inmatricularea autoturismului in cauza, colegii nostri au efectuat verificari in bazele de date, ocazie cu care au constatat ca mjlocul de transport figureaza ca avand certificatul de inmatriculare si placutele de inmatriculare retinute de catre Serviciul Politiei Rutiere Ialomita, din anul 2015. Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute de inmatriculare sau de inregistrare au fost retrase”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Barbatul a declarat ca a cumparat autoturismul in luna ianuarie, iar vanzatorul l-a asigurat ca in cateva saptamani ii va trimite si certificatul de inmatriculare, iar despre faptul ca placutele de inmatriculare nu sunt conforme nu avea cunostinta.loading...

Adauga un comentariu