Local

Autoturisme de lux furate din strainatate, descoperite la vama

Publicat: 19 aug. 2016

Politistii de frontiera au descoperit un autoturism de lux care figura in bazele de date ca fiind declarat furat din Belgia. In urma cu doua zile, in vama Sculeni din judetul Iasi s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pe sensul de iesire din tara, cetateanul roman Mihai M., care conducea un autoturism marca BMW X5. Oamenii legii au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca mijlocul de transport figureaza in bazele de date ca fiind declarat furat de autoritatile din Belgia. Cu privire la aspectele constatate, persoana in cauza a declarat ca in luna iulie 2015 a primit autoturismul de la un conational si nu avea cunostinta despre faptul ca ar fi cautat de autoritati.

„In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 140.065 lei, a fost indisponibilizat  in vederea continuarii cercetarilor”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Totodata, oamenii legii au depistat o autoutilitara marca Nissan Navara, ce figura ca fiind declarata furata din Franta, de la mijlocul lunii trecute. In data de 25 iulie, oamenii legii au organizat o actiune pe linia combaterii traficului international cu auto furate. Astfel, a fost identificata o autoutilitara marca Nissan Navara, an de fabricatie 2012, la volanul careia era cetateanul roman Constantin B. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii de frontiera au stabilit ca autoutilitara Nissan Navara figura ca fiind declarata furata din Franta din data de 16 iunie.loading...

Comentarii
  • Tu chiar esti cu adevarat idiot, amice! Pe bune ca esti idiot. S-a furat un BMW X5, tu pui poza cu Nissan camioneta. Hai, lasate de meserie.

Adauga un comentariu