Local

Autoturisme furate din Italia si Germania, depistate la vama

Publicat: 04 iul. 2016

Oamenii legii au depistat un autoturism Volkswagen Polo care figura in bazele de date ca fiind furat, alerta introdusa de autoritatile italiene. La sfarsitul saptamanii trecute, in vama Albita s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, Andrei I., cetatean roman si Republica Moldova, in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Polo.

 Politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusa de Italia.Barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o persoana fizica, din Chisinau, in urma cu 2 ani, platind suma de 3.600 euro si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este furat sau implicat in vreun litigiu.

„Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 10.000 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor”, au precizat oficialii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Totodata, oamenii legii au depistat un barbat care conducea un autovehicul radiat din circulatie de autoritatile germane. In urma cu trei zile, in jurul orei 21:30, politistii de frontiera au oprit pentru control, la intersectia DN 24 A cu DC 62, in zona localitatii Murgeni, un autoturism marca Nissan Europe, cu numar de inmatriculare specific Germaniei, condus de cetateanul roman C. S., in varsta de 22 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui. Oamenii legii au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul figureaza radiat din circulatie de autoritatile din Germania, iar placutele de inmatriculare figureaza ca fiind furate.loading...

Adauga un comentariu