Local

Autoutilitare inmatriculate in Bulgaria, cu acte false

Publicat: 06 iul. 2016
1

Politistii de frontiera au depistat doi cetateni romani care conduceau autoturisme pentru care aveau taloanele inspectiei tehnice false. In data de 5 iulie, in jurul orei 06:00, un echipaj care efectua o misiune specifica pe raza localitatii de frontiera Ganesti, a oprit pentru control autoutilitara marca Iveco, inmatriculata in Bulgaria, condusa de cetateanul roman Gelu C. Cateva minute mai tarziu, acelasi echipaj a oprit pentru control o autoutilitara marca Mitsubishi, inmatriculata tot in Bulgaria, condusa de cetateanul roman Marin M.

La controlul specific, pe langa documentele de identitate, politistii de frontiera au solicitat celor doi barbati si documentele autovehiculelor. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice, in urma carora au constatat faptul ca cele doua taloane care atesta efectuarea inspectiei tehnice nu indeplinesc conditiile de forma si de fond ale unora autentice, acestea fiind false.

„Cei doi barbati au declarat ca nu aveau cunostinta despre faptul ca documentele ar fi false. Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cele doua cazuri, sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu