Local

Avansari in politia ieseana

Publicat: 16 sept. 2016

Zeci de politisti de la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Iasi au fost avansati in grad. Festivitatea de avansare la gradul profesional urmator, la termen, a politistilor care îndeplinesc conditiile legale si care pe parcursul anului 2015 au avut rezultate meritorii în activitatea desfasurata a avut loc la sediul IPJ Iasi. Astfel, au fost avansati 86 de politisti ieseni, dintre care 19 sunt ofiteri, iar 67 sunt agenti de politie.

„Va multumesc pentru eforturile depuse si va transmit aprecierea fata de perseverenta dumneavoastra în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protectie a comunitatii, a cetatenilor si bunurilor acestora. Împreuna vom reusi sa construim o Politie Româna puternica, respectata, cu un grad ridicat de încredere si apreciere în rândul populatiei. Va urez multa sanatate, succese profesionale si familiale, putere de munca în îndeplinirea sarcinilor zilnice, sa fiti un model de curaj, responsabilitate si buna-credinta în societate”, au transmis responsabilii biroului de presa.

Citeste si:  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTOloading...

Adauga un comentariu