Eveniment-Social

Avantaje mari intr-un pachet mic: Noul KA+ ofera spatiu generos, economie si placerea sofatului – FOTO, VIDEO

Publicat: 08 iun. 2016
@ Ford lanseaza noul hatchback KA+ cu 5 usi in Europa, care ofera spatiu interior generos, eficienta consumului de combustibil si dinamica placuta a sofatului la un pret convenabil @ Habitaclul KA+ ofera spatiu pentru cinci pasageri, cel mai mare spatiu in zona capului pentru pasagerii din fata si spatiu pentru picioare pentru pasagerii din spate in clasa din care face parte, plus 21 de locatii de depozitare, intr-un spatiu cu lungime totala de 4 metri @ Noul motor pe benzina Duratec de 1,2 litri cu temporizare variabila dubla independenta a arborelui ofera performanta si manevrabilitate, emisii CO2 de 114 g/km si un consum mixt de carburant de 5,0 l/100 km (56,5 mpg) @ Specificatia unica a sasiului ofera o dinamica a sofatului agila si placuta, grupul motopropulsor, carcasa si sasiul sunt reglate pentru a oferi niveluri sonore scazute si rafinament sporit @ Clientii din Romania pot comanda noul Ford KA+ incepand din luna septembrie, la un pret de plecare de 9900 Euro TVA inclus.
Astazi, Ford Europa a lansat noul autoturism de mici dimensiuni KA+, care ofera spatiu interior extraordinar, un consum de carburant excelent si o dinamica placuta a sofatului la un pret avantajos. Alaturandu-se gamei Ford de autoturisme de mici dimensiuni impreuna cu cel mai bine vandut model Fiesta*, KA+ ofera o alternativa noua pentru cumparatorii europeni care doresc un autoturism stilat, bine echipat si de inalta calitate la un pret de plecare pentru piata din Romania de la 9900 Euro TVA inclus.
„Ford are o indelungata traditie in a oferi autoturisme de mici dimensiuni la preturi avatajoase ,care sunt practice, economice si placute de condus”, a declarat Jim Farley, vicepresedinte executiv si presedintele diviziei Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Ford Motor Company. „KA+ continua aceasta traditie, oferind o valoare importanta unui autoturism compact  ce este caracterizat de o dinamica a sofatului agila si de un interior confortabil, cu cel mai mare spatiu in zona capului pentru pasagerii din fata si spatiu pentru picioare pentru pasagerii din spate in clasa din care face parte”.
Spatiu generos pentru cinci persoane
Clientii din Romania pot comanda acest model incepand cu luna septembrie, iar primele livrari vor fi facute la sfarsitul acestui an, noul Ford KA+ este un hatchback cu 5 usi bazat pe platforma globala Ford pentru autoturisme de mici dimensiuni si ofera spatiu generos pentru cinci persoane cu o lungime generala de mai putin de 4 metri. KA+ este putin mai scurt decat Fiesta, dar este cu 29 de milimetri mai inalt, cu un interior optimizat care ofera cel mai mare spatiu in zona capului pentru pasagerii din fata si spatiu pentru picioare pentru pasagerii din spate in clasa din care face parte. KA+ este un autoturism foarte practic, avand un portbagaj cu capacitate de 270 de litri – suficient pentru doua valize mari – plus plierea 60/40 a  banchetei spate si 21 de spatii de depozitare pentru obiecte mici in habitaclu. Zonele de depozitare includ MyFord Dock in centrul panoului de bord, care permite pasagerilor sa depoziteze, monteze si incarce dispozitive mobile precum telefoane si sisteme de navigatie, precum si spatii de depozitare in portierele din fata care pot sustine o sticla de 1 l, o sticla de  0.5lsi o umbrela mica. Un spatiu de depozitare ascuns  lacapatul panoului de bord este accesibil doar cand usa soferului este deschisa, permitand ascunderea obiectelor valoroase.
Inspirandu-se din cel mai recent limbaj de design Ford, exteriorul stilat, bine proportionat, are o grila trapezoidala distincta montata la inaltime cu faruri mari, care se continua pe capota. Toate modelele KA+ ofera un finisaj inteligent, integrat, cu detalii cromate pentru grila din fata, iar barele de protectie, manerele portierelor si oglinzile exterioare au aceeasi culoare ca si caroseria. Interiorul are un finisaj granulat atragator pe panoul de bord si materiale ornamentale contemporane rezistente, cu o culoare stilata cenusiu inchis. Accentele cromate distinctive sunt aplicate in zone tactile cu vizibilitate sporita precum manerele de deschidere a portierelor, butoanele de control al consolei centrale si fantele de ventilatie.
Grup motopropulsor manevrabil si economicos
Noul KA+ are o gama de grupuri motopropulsoare simplificate bazate pe noul motor pe benzina eficient Duratec de 1,2 l,. Disponibil in versiuni de 70 CP si 85 CP, motorul de 1,2 l este derivat din aceeasi gama ca motorul de 1,25 l disponibil pentru Fiesta si are temporizare variabila dubla independenta a arborelui cu came care sporeste performanta, eficienta consumului de carburant si reduce emisiile. Combinat cu o transmisie manuala cu cinci viteze standard, motorul de 1,2 l a fost construit pentru a oferi eficienta si manevrabilitate, cu o plaja larga a cuplului  ce face ca autoturismul sa fie usor si placut de condus atat in oras cat si la drum lung. Anvelopele cu rezistenta redusa la rulare si detalii aerodinamice imbunatatite, precum bara de protectie fata si deschiderile grilei contribuie de asemenea la eficienta imbunatatita. Ambele optiuni de motor au emisii  CO2 de 114 g/km si un consum mixt de carburant de 5,0 l/100 km (56,5 mpg). O versiune de inalta eficienta de 85 CP este disponibila pe anumite piete, cu un raport final mai mare si o calibrare unica, oferind emisii CO2 de 110g/km. 
Agil, placut de condus si confortabil
Noul KA+ a fost dezvoltat pentru a asigura o dinamica agila si a fi usor de condus, satisfacand asteptarile ridicate ale clientilor europeni. Pentru a oferi dinamica sofatului dorita, KA+ are un sasiu unic cu caracteristici special concepute, inclusiv sistemul de directie, arcurile si amortizoarele, bara anti-ruliu fata, axul de torsiune spate si anvelopele, precum si un sub-cadru fata si suporturi ale motorului imbunatatite. De asemenea, vehiculul a trecut printr-un program extins de dezvoltare pentru a asigura confort si rafinament imbunatatite in conditii de sofat specific europene, gratie mai multor masuri precum minimalizarea zgomotelor cauzate de vant, trafic si grupul motopropulsor. Dupa reglarea finala si operatiunile de dezvoltare de la centrul european de testare Ford de la Lommel Belgia, si dupa test drive-urile extinse de pe drumurile europene, KA+ ofera clientilor o experienta placuta si confortabila.
O gama extinsa de echipamente standard, cu doua optiuni de motor
Clientii pot selecta dintre cele doua  versiuni KA+, un model standard de 70 CP si un model de 85 CP care are in plus: 
Aer conditionat manual
Sistemul Ford de comunicatii si divertisment activat vocal SYNC, care permite activarea vocala a unei game variate de aplicatii pentru smartphone
Ford MyKey, care permite proprietarilor sa seteze limitele maxime ale vitezei si volumului audio si se asigura ca functiile de siguranta nu sunt dezactivate. MyKey este o tehnologie ideala pentru parintii care permit soferilor tineri si neexperimentati sa le conduca masinile
Toate modelele KA+ ofera specificatii extinse standard inclusiv  geamuri fata si oglinzi exterioare actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, sistem de siguranta cu 6 airbag-uri, Electronic Stability Control cu functia Hill Start Assist, Speed Limiter si Ford Easy Fuel. Cand aleg modelul de 85 CP, clientii pot specifica o gama de functii optionale atractive care includ: aer conditionat automat , volan imbracat in piele, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate, geamuri spate actionate electricsi oglinzi exterioare rabatabile electric si incalzite,  geamuri fumurii si jante  aliaj15″.
„Alegerea unui autoturism compact nu ar trebui sa insemne un compromis”, a declarat Darren Palmer, directorul liniei de vehicule de mici dimensiuni, Ford Europa. „Noul KA+ satisface standardele trasate de autoturismele compacte Ford Fiesta, B-MAX si EcoSport, oferind stil, spatiul, tehnologia avansata si rafinamentul pe care si le doresc clientii europeni”.
Adauga un comentariu