Magazin

Avea toate atuurile sa reprezinte Canada la Miss Univers. Organizatorii insa au eliminat-o imediat – FOTO

Publicat: 26 mart. 2012

Este frumoasa, feminina si avea toate sansele sa reprezinte Canada la Miss Univers. Organizatorii au descoperit insa un lucru care a dus la eliminarea ei.

Jenna Talackova
este o femeie pe care orice barbat ar vrea sa o aiba langa el. Exista insa un mic amanunt, si anume acela ca Jenna nu s-a nascut femeie. Organizatorii de la Miss Univers Canada au eliminat-o din competitie imediat ce au aflat ca Jenna a trecut printr-o operatie de schimbare de sex.

Potrivit lui Denis Davila, directorul de la Miss Univers Canada, Jenna a scris in formularul de inscriere ca este femeie. Acesta a observat cateva detalii care i-au dat de gandit si cand a intrebat-o direct, concurenta a recunoscut ca s-a nascut baiat.

Se simte ca o femeie si este o femeie acum. Nu se gandea ca lumea o va lua la intrebari. A sperat ca va reintra in competitie insa acest lucru nu este posibil. Incalca regula de baza a jocului”, a declarat Davila.

Jenna a povestit intr-un interviu ca a facut operatia de schimbare de sex la varsta de 19 ani si ca a simtit inca de la 4 ani ca ar fi trebuit sa se nasca femeie.

Adauga un comentariu