Titlurile zilei

Aveau planuri pentru o viață în doi și acum trebuie să-l înmormânteze! Ştefania, iubita tânărului mort în tragedia de la Lețcani: „Toți ne spuneau că vom avea copii frumoși și creți!” – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 02 iun. 2022
Aveau planuri pentru o viață în doi și acum trebuie să-l înmormânteze Ştefania iubita tânărului mort în tragedia de la Lețcani Toți ne spuneau că vom avea copii frumoși și creți  GALERIE FOTO EXCLUSIV
Ziua de luni începuse cum nu se poate mai frumos pentru Ștefania și Dănuț, tânărul de 18 ani, care și-a pierdut viața în accidentul de la Lețcani

Ziua de luni începuse cum nu se poate mai frumos pentru Dănuț, tânărul de 18 ani care și-a pierdut viața în accidentul de la Lețcani, și Ștefania, iubita sa. Dănuț reușise să obțină permisul de conducere, iar după-amiază a mers să sărbătorească alături de prieteni. Iubita sa, Ștefania, se pregătea pentru Bacalaureat, astfel că a decis să nu-l însoțească. Cei doi erau elevi ai aceluiași liceu și aveau planuri mari de viitor, visau că se vor căsători și vor avea copii împreună. Soarta însă a fost nedreaptă, iar Dănuț și-a pierdut viața la o vârstă atât de fragedă.

Dănuț și-a pierdut viața în accidentul de la Lețcani, de luni, 30 mai. Tânărul se afla alături de doi prieteni într-un autoturism marca Audi A4. În jurul orei 20:00, autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă, s-a izbit de un copac, iar la scurt timp după impact, a luat foc. Ceilalți doi pasageri au putut fi descarcerați, însă Dănuț, care se afla pe locul din dreapta, avea centura de siguranță și nu a putut fi scos din mașină, murind carbonizat.

Ștefania și Dănuț aveau planuri de căsătorie: „Mi-a promis că, atunci când voi termina facultatea, o să mă ceară de soție!”

Ștefania și Dănuț învățau la același liceu. Relația lor începuse pe rețelele de socializare și evoluase extrem de frumos, încât tinerii ajunseseră să se gândească și la căsătorie. Acum, însă, toate aceste planuri s-au năruit.

„Eram la același liceu, ne aveam la prieteni pe rețelele de socializare, dar nu ne cunoșteam atât de bine. Într-o zi, i-am răspuns din greșeală la un sondaj pus pe Facebook și de acolo a început povestea noastră. Prima dată, m-am îndrăgostit de părul lui creț și de ochii lui albaștri. Îmi plăcea caracterului lui, mereu avea grijă de mine, era foarte credincios, mă punea să mă rog și să merg la biserică mereu.  Mi-a promis că, atunci când voi termina facultatea, o să mă ceară de soție. Toți ne spuneau că vom avea copii frumoși și creți”, spune Ștefania.

Dănuț luase permisul auto fix în ziua în care a avut loc accidentul, iar după aceasta, a mers să sărbătorească reușita sa. Ștefania a aflat despre tragedie de pe rețelele de socializare.

„Ultima dată când am vorbit cu el mi-a spus că merge să sărbătorească. Eu i-am zis că mă pun la învățat pentru Bacalaureat. La un moment dat, am intrat pe Facebook și am văzut imaginile cu accidentul”, povestește Ștefania.

Iubita tânărului mort în accidentul de la Lețcani trăiește o adevărată dramă: „Nu realizez încă ce s-a întâmplat!”

Ștefania nu realizează încă pierderea suferită, însă se teme de modul în care va arata viața sa fără Dănuț, iubitul său.  Deși plânge și suferă, este conștientă că perioada cea mai grea va urma abia după înmormântare. Cu toate acestea, tânăra trebuie să se adune, în scurt timp urmând să susțină examenul de Bacalaureat.

„Nu realizez încă ce s-a întâmplat, plâng, sufăr, dar nu realizez  pierderea. Probabil că, după ce se va termina tot, când voi ajunge acasă și nu o să mai am cui să-i spun «Bună dimineața!» și «Noapte bună!». Atunci va începe viața mea fără Dănuț”, a spus, îndurerată, tânăra.

Ștefania avea o relație foarte apropiată cu părinții iubitului său, iar acum acestora nu le rămâne decât să se susțină reciproc, pentru a putea face față acestei pierderi atât de dureroase.

„Mă înțelegeam foarte bine cu părinții lui, mă considerau propria lor fiică”, a spus Ștefania.

Ștefania are doar cuvinte de laudă despre băiatul cu care avea planuri de căsătorie.

„Era un băiat bun, muncitor. Lăsa orice, să-i ajute pe alții. Era cel mai bun om. Îl iubesc foarte mult. Eu vreau să știu doar ce s-a întâmplat, vreau să se facă dreptate!”, menționează Ștefania.
Comentarii
  • Cu o felie de tort si un pahar de suc nu s-au gandit sa serbeze obtinerea permisului de conducere.Alcool consumat in nestire da,astfel ca i-a dus pe unul prajit bine in mormant si pe celalalt in puscarie,asa ca sa nu uite evenimentul.Atat de buni prieteni au fost ca nemernicul de sofer a dat vina pe prietenul sau ca fiind la volan si autorul accidentului.

  • Baietul a trecut examenul cu bine, da’ a mai primit o lectie dupa examen: nu te urca in masina cu sofer beat. Pacat de el, a murit nevinovat.
    Domnisoara are doar 18 ani, are timp sa isi gaseasca alt feisbucist care sa o sondeze.
    Greul adevarat e pe parintii copilului astuia care a murit asa ingrozitor. Nimic nu ii va alina. Pacat. Nu le ramane decat sa ii mai duca la bulau niste vaselina pentru rozeta prietenului betiv si criminal.

  • Ce este „pritenia” ? Prea putini stiu sa raspunda. Multe prea putini. Casatoria si relatiile in doi este doar un bussines si nimic oficial. Asa a fost mereu. Ce este iubirea si dragostea dintre un barbat si o femeie ? Se intampla asa pentru ca de mici nu sunt educati asa cum trebuie de catre parinti si la scoala. Fiecare face ce vrea si nu conteaza cosecintele. Individualismul si candire periculoasa tip comunist. Multi, foarte multi, milioane sau miliarde promisiuni flase si iubiri inselatoare sunt in fiecare zi. Ce este responsabilitatea unei relatii in doi ?

  • Nu fata aia il inmormanteaza ! Timpul ii va vindeca „rana” din inima, si chiar mai repede decat se asteapta, mai ales ca este fff tanara ! Durerea cea mai mare nu este la fatuca asta, ziaristii lui Peste !!! Parintii, in schimb, raman pe veci indurerati si nemangaiati !

  • Fetisoara asta deja se considera persoana publica, își face un pic de reclama pe spatele mortului, ca de altfel fata sau altceva nici n-o ajuta…condoleanțe sărmanilor părinți!

Adauga un comentariu