Diverse

Avem de toate! Brad Pitt de Romania

Publicat: 16 apr. 2010

Aris Kontos este un grec de origine romana care a devenit cunoscut in urma asemanarii sale cu vedeta internationala Brad Pitt.

Aris Kontos traieste la Timisoara si a devenit faimos drept sosia lui Brad Pitt de Romania.

Acest fapt l-a adus in atentia paparazzilor care nu de putine ori l-au confundat cu starul american.

Brad Pitt de Romania, Aris Kontos, s-a nascut la Timisoara in urma cu 23 de ani. Pe cand se afla la cinema alaturi de cativa prieteni si urmareau un film cu Pitt, acestia au exclamat ca seamana izbitor cu protagonistul.

‘Geamanul lui Brad Pitt’ este si un fan al actorului, pe care l-a studiat in cele mai mici detalii: de la grimase si pana la mers. Nu s-a oprit aici, ci a devenit si manechin pentru o agentie, fiind si foarte solicitat ulterior. Cu toate acestea, Aris nu-si doreste sa isi faca un renume pe spatele actorului, ci vrea sa fie cunoscut, la Hollywood, pentru realizarile sale. Stie de cateva demisii ale unor sosii de vedete mari care nu au fost acceptate in lumea fimului tocmai din aceasta cauza. El vrea sa fie altfel!

Aris a aparut si la televiziunea din Grecia. In acea perioada, existau zvonuri ca adevaratul Brad Pitt se despartise de Angelina Jolie. Tot atunci, modelul Aris Kontos se plimba pe strazile elene la brat cu un model roman, Nicki Dafoe. Toata presa a crezut ca a pus mana pe subiectul anului!

In Romania, Angelina Jolie avea si ea o sosie , pana de curand. Ea se numea Gabriela Gioacasi si semana extraordinar cu vedeta americana. Ea declara la un moment dat ca nu stia de existenta unui Brad Pitt de Romania.

Din nefericire, Gabriela ‘Angelina Jolie de Romania’ s-a sinucis . Ea avea aproape 22 de ani si era model si eleva. A treia zi dupa Paste (si cu doua saptamani inainte ca ea sa implineasca 22 de ani), Gabriela a fost gasita spanzurata.

sursa: apropo.roloading...

Adauga un comentariu