Magazin

Avem imagini de ultima ora cu iubitul lui Brigitte. I-a esuat implantul de par lui Pastrama!

Publicat: 14 mai 2019
1

Lovitura crunta pentru Florin Pastrama! I-a esuat implantul de par. Barbatul a primit, totusi, asigurari din partea medicului ca situatia se va rezolva in viitorul apropiat.   De cand a devenit, oficial, iubitul lui Brigitte Nastase, Florin Pastrama a inceput sa puna mare pret pe aspectul fizic. In urma cu aproximativ trei saptamani, musculosul de la ”Ferma” a hotarat ca e momentul pentru o imbunatatire a look-ului. Asa ca a apelat la ajutorul medicului estetician pentru un implant de par.

Medicul l-a asigurat ca implantul va fi, intr-un final, un succes
Din pacate pentru barbat, interventia chirugicala nu a fost una de succes. Cel putin in prima faza. Avem si dovada in acest sens.

Carmen Harra rupe tacerea! Ce spune despre relatia lui Brigitte Sfat cu Florin Patrama: Este o relatie foarte  intensa
 Dupa ce a iesit din autoturism, s-a putut observa clar ca implantul de par a esuat!
Florin Pastrama, insa, nu dispera. A fost asigurat de renumitul medic estetician din Bucuresti la care a apelat ca problema se va rezolva in viitorul apropiat. Iubitul lui Brigitte Nastase a inteles situatia si, in prezent, numara zilele pana cand va avea o podoaba capilara de invidiat.

S-au logodit in secret
Brigitte Nastase si Florin Pastrama s-au indragostit in timpul filmarilor emisiunii “Ferma” si au decis sa aiba o relatie impreuna. Dupa un timp, ei si-au jurat credinta intr-o biserica din Valiug, din judetul Caras Severin, acolo unde s-a filmat show-ul difuzat la Pro TV. Logodna lor a avut loc dupa ce sora Claudiei Pavel, Paula, a fost eliminata din competitie, mai exact la sfarsitul lunii februarie.
Adauga un comentariu