Titlurile zilei

Avem mărturia! Ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah, marocanul omorât în vila din Moara de Vânt! „După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic” – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 13 ian. 2022
Studentul ucis la Iași, Youssef Jniyah, și vila din Moara de Vânt
Youssef Jniyah, studentul marocan ucis la Iași, ar fi discutat la telefon cu o cunoștință chiar înainte de a fi ucis, spun rudele sale

Apar date importante despre dublul asasinat din Moara de Vânt! Reporterii cotidianului BZI au luat legătura cu apropiați de-ai tânărului ucis, iar aceștia fac afirmații uluitoare. Un aspect extrem de important din anchetă este legat de o ultimă convorbire telefonică pe care Youssef Jniyah ar fi avut-o cu o persoană chiar înainte de a fi ucis. Astfel, ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah ar fi fost: „Sami este foarte beat!…”

Avem mărturia! Ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah, studentul marocan ucis cu 17 lovituri de cuțit în vila din Moara de Vânt, ar fi fost înregistrate! Astfel, apar date importante despre dublul asasinat!
Reporterii cotidianului BZI au luat legătura cu apropiați de-ai tânărului ucis, iar aceștia fac afirmații uluitoare. Un aspect extrem de important din anchetă este legat de o ultimă convorbire telefonică pe care Youssef Jniyah ar fi avut-o cu o persoană chiar înainte de a fi ucis.

Potrivit unor apropiați de-ai studentului marocan, ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah ar fi fost: „Sami este foarte beat!…” De altfel, înregistrarea a și ajuns la oamenii legii din Iași, pentru a fi analizată.

Ultimele cuvinte ale studentului marocan, pe 8 decembrie 2021

Aceleași surse afirmă că înregistrarea a fost făcută pe data de 8 decembrie 2021.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!” După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, au menționat sursele amintite.

Pe de altă parte, reporterii cotidianului BZI au aflat de la surse judiciare că medicul legist a stabilit pe data de 10 decembrie 2021 că decesele celor două victime au avut loc cel mai devreme pe 9 decembrie, în jurul orei prânzului. Astfel, conversația telefonică ce a avut loc pe 8 decembrie 2021 s-ar putea să nu fi fost chiar înaintea atacului asupra lui Youssef Jniyah și a Ioanei Vanesa Burlacu.

Rudele lui Youssef Jniyah: „Împărtășim durerea pricinuită…”

Rudele studentului de la UMF Iaşi Youssef Jniyah, găsit asasinat la 10 decembrie 2021, la domiciliul său din Moara de Vânt, au trimis recent pe adresa cotidianului BZI o reacţie la tot ceea ce s-a întâmplat până acum. Aceștia le mulțumesc anchetatorilor pentru profesionalism.

„Durerea și lacrimile noastre se alătură celor ale familiei celei decedate, domnişoara Vanesa Burlacu. Fie ca rugăciunile tuturor celor care o iubesc să aducă alinare sufletului ei. Împărtășim durerea pricinuită de trecerea ei în neființă, cu dragoste și prietenie, și le transmitem sincere condoleanțe familiei și poporului român. Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe toți să depășim această încercare uniți și în pace. Moartea bruscă și nedreaptă a copilului nostru, Youssef, va lăsa un mare gol în inimile noastre. Mulțumirile noastre cele mai sincere se îndreaptă către autoritățile române (medicale, polițienești, judiciare) pentru grija, rapiditatea și eficiența intervențiilor lor!”, au spus rudele lui Youssef Jniyah în mesajul trimis pe adresa cotidianului BZI.

Omorurile au cutremurat toată România

La mijlocul lunii decembrie 2021, oamenii legii din Iași au fost anunțați de rudele tânărului marocan Youssef Jniyah că acesta nu a revenit la Bruxelles. Anchetatorii au efectuat cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii ieșeni au dat peste un tablou de groază. Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah erau morți în același pat.

Cei doi tineri aveau trupurile sfârtecate cu zeci de lovituri. După ce tinerii au fost uciși, autorul ar fi încercat să incendieze vila, însă nu a reușit. Mai apoi, polițiștii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Ulterior, acesta a fost prins în Italia şi a fost adus la Iaşi.
Comentarii
  • Ruda cu care vorbea inregistra convorbirile? Si daca Sami era foarte beat este posibil ca acele lovituri sa insemne ca Sami a cazut sau s-a prabusit peste colegul sau. Daca era foarte beat putea sa hacuie doi oameni care nu erau beti chiar daca dormeau? Si probabil nu era singurul beat pe acolo, am inteles din tot ce am citit de peste tot ca era ca in gara in vila aceea de lux…veneau si plecau. Imi pare rau de copila aceea naiva care nu a inteles in ce primejdie era tot timpul.

  • Nu ruda cu care vorbea inregistra convorbirile !, exista de cativa ani lege ca toti operatorii de telefonie sa inregistreze si sa stocheze cel putin 6 luni orice activitate de functionare (convorbiri, mesaje conexiuni, locatie , etc ) a tuturor numerelor de telefon !, politia doar trebuie sa ceara toate informatiile despre numarul ori numerele de telefon din dosarul de ancheta

Adauga un comentariu