International

Avengers Endgame a avut premiera de gala. Recordurile de asteptat ale ultimului film din serie

Publicat: 23 apr. 2019
1

Final de capitol pentru gasca Razbunatorilor, care isi incheie misiunea in actuala formula. Avengers Endgame a fost lansat oficial in cinematografe, iar luni noapte a avut premiera mondiala peste Ocean.

Criticii se asteptau la un succes rasunator al ultimului film din seria Avengers inca din timpul filmarilor. Dupa premiera mondiala de gala care a avut loc luni noapte la Los Angeles, cei care au vazut filmul s-au declarat extaziati. 

Pelicula a intrecut toate asteptarile si se preconizeaza ca Endgame va stabili cateva recorduri greu de egalat pentru o productie cinematografica.

Evenimentul de gala a avut loc la Los Angeles Convention Center, un spatiu expozitional gigant folosit adesea pentru evenimente de acest gen. O sala de expozitie a fost complet modificata pentru amenajarea unei sa de cinema uriasa. Peste 2.000 de oameni, invitati pe spranceana, au participat la vizionarea de gala a ultimului film din seria Avengers.

Pe covorul rosu au fost prezenti toti actorii care joaca in film, in frunte cu Robert Downey jr, Scarlett Johansson, Brie Larson, Josh Brolin, Chris Evans si Chris Hemsworth.

Criticii pot paria inca de pe acum ca Avengers Endgame va bate recordul de incasari al precedentului film din serie, Avengers Infinity War (2 miliarde de dolari). 

E de asteptat ca Endgame sa domine clasamentul box-office in weekendul lansarii si sa stranga cei mai multi bani la nivel mondial in prima luna. In ultimii ani, filmele cu supereroi au fost cele mai apreciate de cinefilii din intreaga lume.

Totodata, scrie Hollywood Reporter, filmul va scrie o noua fila in istoria Marvel datorita succesului pe care il va inregistra in China. Artisan Gateway, o companie de consultanta de top din industria cinematografica, progozeaza incasari de 270 de milioane de dolari in cinematografele din China in cinci zile de proiectii.

Mai mult, specialistii asteapta ca Avengers Endgame sa devina cel mai vizionat film american in China, cu incasari situate in jurul a 450 de milioane de dolari.

Filmul va ajunge oficial in cinematografele din China miercuri, cu doua zile inainte de cele din SUA. Deja, cinefilii chinezi au rezervat bilete pentru primele proiectii in valoare de 90 de milioane de dolari.

Avengers Endgame va ajunge in Romania la 26 aprilie 2019, unde e asteptat cu acelasi interes.

Adauga un comentariu