National

AVEREA pe care o lasa in urma Sergiu Nicolaescu: case, terenuri si conturi bancare

Publicat: 03 ian. 2013
1

Sergiu Nicolaescu a decedat, astazi, la Spitalul Elias, in urma unor complicatii cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat dupa ce regizorul a fost operat de peritonita. Nicolaescu a fost si va ramane unul dintre cei mai prolifici si valorosi regizori din Romania. A lasat in urma o sotie iubitoare, milioane de fani, o impresionanta colectie de filme, dar si o avere considerabila, potrivit rtv.net. 

In urma unei vieti active si a unei munci asidue, cu peste 60 de filme in care a jucat sau le-a regizat, marele actor si regizor a lasat in urma o avere de mai multe sute de mii euro, doua apartamente si o casa de vacanta in judetul Constanta.

Potrivit declaratiei sale de avere din anul 2012, senatorul Sergiu Nicolaescu detinea la data de 15 iunie a anului trecut, doua terenuri intravilan, unul in Bucuresti, de 2.000 de metri patrati, si un al doilea la mare, in localitatea 2 Mai, de 600 de metri patrati.

Totodata, maestrul avea doua apartamente in Sectorul 1 din Bucuresti, precum si o casa de vacanta, in 2 Mai. Unul dintre apartamente a fost cumparat in 1973, iar un al doilea in 1997, la un an dupa ce a cunoscut-o pe a treia si ultima lui sotie.

Pe langa veniturile de parlamentar, cu 5 mandate la activ, incepand inca dupa Revolutie, s-au adaugat veniturile provenite din drepturile de autor.  Astfel, Nicolaescu, a reusit sa stranga aproximativ 250 de mii de euro, 250 de mii de lei, si aproape 40.000 de dolari in mai multe conturi bancare.

Beneficiarul acestei averi ar urma sa fie sotia acestuia, Dana Ionica, in varsta de 35 de ani.

Sergiu Nicolaescu a decedat astazi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias,unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 si recent fusese operat de peritonita.

Comentarii
  • gata,s-a dus.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCAdoar la cinemateca vom vedea filme romanesti avand distributia:scenariul,sergiu nicolaescu,regia sergiu nicolaescu,cameraman sergiu nicolaescu,in rolul principal sergiu nicolaescu.nevasta fiind atat de frageda se v-a consola repede.glumim, dar asai viata.

  • pentru jecherim. bagati-ai pooooula-n mata de turc ca v-am batut de v-a luat dracu peste tot pe unde v-am prins. adevarul ca a-ti fost un neam de cotropitori dar pana la urma a-ti belit poooula intregii europe. va tot ****** pe voi cu atatiurk al vostru care a facut din voi cea mai lenesa si cea mai puturoasa natie de pe pamant. va e ciuda ca a aratat lumiii intregi ca a-ti fost niste cotropitori? dar majoritatea dintre voi nu aveti de unde sa stiti pentru ca pe voi la scoala nu va invata si nu va spune adevarul/si ce este mai grav ca stiu asta de la un turc de al vostru care acum este sclav in romania . boooilor

Adauga un comentariu