Magazin

Averea surprinzatoare pe care Aurelian Preda a lasat-o fiicei sale prin testament. Iata ce i-a lasat de pe patul de moarte – FOTO

Publicat: 19 oct. 2016

Cu doar o zi inainte de a muri, Aurelian Preda i-a lasat fiicei sale, prin testament, intreaga lui avere. «Cea mai importanta fiinta din viata mea merita sa aiba ce am agonisit eu in cariera de cantaret», le-a spus artistul apropiatilor, apoi, cu un ultim efort, a semnat documentul oficial. In urma cu trei saptamani, lumea muzicii populare a fost zguduita de o veste tulburatoare! Aurelian Preda, artistul care incanta oamenii cu piesele lui minunate, nu mai era in viata! Barbatul, de doar 47 de ani, decedase la Viena, pe patul unei clinici private, dupa ce multa vreme se luptase cu un cancer nemilos la creier si la pancreas.

Cu toate acestea, cu o zi inainte de a muri, Aurelian Preda a facut un ultim gest pentru fiica sa, Ana Maria! In ciuda faptului ca era bolnav si nici nu se putea misca, barbatul a intocmit un testament prin care i-a lasat fetei intreaga sa avere. «Aurelian se simtea rau, insa era extrem de lucid! Se incuraja… spunea intruna ca nu o sa moara pe patul acela de spital din Austria si ca mai are inca de trait! Spera ca Dumnezeu sa nu il ia la el atat de devreme! Totusi, slabit si cu reflexe minime, i-a rugat pe apropiati sa ii aduca in salon un avocat, caruia i-a spus clar cine urma sa fie beneficiarul bunurilor sale. Initial, s-a gandit sa ii lase ceva si surorii lui, insa, dupa ce s-a gandit mai bine, a decis ca fata, Ana Maria, trebuie sa se bucure de tot ce a agonisit el. Apoi, dupa ce a terminat cu actele, a chemat un preot si s-a impartasit», au dezvaluit persoane de la spitalul vienez, care mai sustin si ca in momentul in care a semnat hartiile oficiale, Aurelian avea lacrimi in ochi si repeta incontinuu. «Ii iubesc pe toti cei din viata mea. Nu sunt suparat pe nimeni. Sper ca nici ei sa nu fie pe mine cand vor afla ca am hotarat ca fiica mea sa beneficieze de bani».

Daca acesta a fost ultimul cuvant al artistului, ei bine, multi se intreaba si ce a mostenit copilul sau, mai ales ca, de cand s-a imbolnavit, Aurelian a fost nevoit sa cheltuiasca zeci de mii de euro prin spitale. «Aurelian avea banii lui! Era macinat de boala de mai bine de sapte ani, dar a putut sa isi puna deoparte o mica avere. Cantaretul detinea o casa in Bucuresti, in valoare de 180.000 de euro, in plus, avea si restaurante in Arges, pe care le subinchiria si lua sume frumusele de acolo anual. Ar mai fi de adaugat si cateva proprietati, tot in zona argeseana, pe care fata lui, Ana Maria, le va putea valorifica in functie de dorintele ei, cel mai probabil, de anul viitor, atunci cand va implini 18 ani», au povestit apropiatii artistului.

Adauga un comentariu