Magazin

Averi de milioane de dolari si mostenitori incredibili

Publicat: 27 oct. 2010
1

Fie au trait cu banii la saltea, fie au dus o viata de lux, bogatasii din topul urmator au cel putin doua lucruri in comun: banii si testamentele ciudate. Toti au avut mostenitori…cel putin ciudati.

Caini cu averi de milioane de euro, necunoscuti care peste noapte au primit „pasaportul” spre o viata de vis.

Gail Posner, fiica unui miliardar din Florida, care a inchis ochii in primavara acestui an, i-a lasat mult iubitului ei catel o mostenire de 3 milioane de dolari. Plus un conac intreg la dispozitie, care valoreaza mai bine de 8 milioane de dolari. Patrupedul pe nume Conchita are permanent la dispozitie ingrijitori, dar si garderoba pentru patru anotimpuri.

Grace Groner, o batrana din Statele Unite, care a murit la varsta de 100 de ani, la inceputul lui 2010, a lasat, spre surprinderea tuturor, o mostenire incredibila, de 7 milioane de dolari, scolii unde a invatat in tinerete. Ciudat este ca femeia a trait modest toata viata si nu a lasat impresia ca ar fi adunat asa avere. Se pare ca s-a imbogatit de pe urma unor actiuni cumparate in 1935.

Trouble este un alt bichon care a primit mostenire o avere de 12 milioane de dolari. Excentrica sa proprietara, Leona Helmsley, o femeie de afaceri din America, ce a decedat in august 2007, a considerat ca familia nu merita mentionata in testament. Doi nepoti au fost scosi de pe lista mostenitorilor, iar alti doi au fost obligati sa viziteze regulat mormantul tatalui lor pentru a putea primi bani de buzunar din avere.

Un mostenitor mai putin obisnuit este si ciobanescul Gunther al familiei regale Liebenstein. A primit nu mai putin de 80 de milioane de dolari. Acesta a fost mentionat drept unic mostenitor in testamentul contesei Karlotta Liebenstein, decedata in 1991.

Un alt bogatas excentric a fost si Luis Carlos de Noronha Cabral da Camara, care a murit in 2001. Testamentul acestuia poate fi cu siguranta incadrat la capitolul raritati. Acesta a dat un apartament cu 12 camere in centrul Lisabonei, o casa la Guimaraes, in nordul tarii, o masina si 25.000 de euro catre 70 de persoane necunoscute, alese la intamplare din cartea de telefon.

Adauga un comentariu