Stiri

AVerMedia anunta un concurs dedicat gamerilor pasionati

Publicat: 10 apr. 2012

AVerMedia se implica tot mai mult in lumea jocurilor si, pe langa lansarea mai multor produse dedicate gamerilor, se lauda cu sponsorizarea unor evenimente de profil si cu organizarea de concursuri cu premii specifice.

Fiind un nume tot mai des asociat cu lumea jocurilor, atat pe PC cat si pe console, AVerMedia anunta un concurs dedicat gamerilor pasionati de inregistrarea gameplay-ului. Incepand de ieri, 9 aprilie si pana pe 22 aprilie, oricine poate intra in cursa pentru castigarea unui Game Capture HD. Tot ce trebuie sa faca participantii este sa detina sau sa isi creeze un canal YouTube, sa devina abonati ai canalului YouTube AVerMedia Romania (http://www.youtube.com/AVerMediaRomania) si sa ne lase un scurt comentariu pe canalul YouTube AVerMedia Romania, prin care sa ne spuna de ce isi doresc un Game Capture HD.

Prin canalul YouTube infiintat la sfarsitul anului trecut, AVerMedia isi propune sa ofere celor interesati mai multe informatii despre produsele sale si sa prezinte mostre de calitate a materialelor video realizate cu ajutorul acestora. Astfel, utilizatorii vor putea gasi aici clipuri video de prezentare, ghiduri video de utilizare si inregistrari realizate cu ajutorul solutiilor noastre de captura.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit