Stiri Turism

Avertisment de la meteo: Ciclonul care traverseaza tara aduce furtuni. Cand se schimba vremea

Publicat: 23 mai 2019
9

Vremea ramane capricioasa, in cea mai mare parte a tarii! Temperaturile vor fi ridicate, dar vijeliile vor fi frecvente. In vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zonele montane, cantitatile de apa vor depasi, izolat, chiar si 30 l/mp.

Vremea va fi in continuare instabila, din cauza ciclonului atmosferic ce va afecta, vineri, aproape toata tara. Ploile isi vor face simtita prezenta, in special in zonele de deal si de munte, spun meteorologii.

"In continuare, va fi mai multa instabilitate, pentru ca vineri vom vorbi despre instabilitate in aproape toata tara. Ciclonul atmosferic afecteaza partea de NV si centru azi, iar vineri, o sa fie cam peste toata tara, in special in zonele de deal si de munte, care vor avea cele mai mari cantitati de apa", a explicat, intr-o interventie la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

Sambata, sistemul se deplaseaza catre est, dupa aceea ploile se raresc, ies din tara si, duminica, vom avea o vreme in general frumoasa si o crestere a temparaturii, mai spune meteorologul.

In weekend, vor fi 16-24 grade, dar duminica vor fi 20 – 28 de grade, valori termice normale pentru aceasta data.

Duminica se va observa o ameliorare, din punct de vedere al instabilitatii.

Adauga un comentariu