Din lumea filmului

Avertisment pentru milioane de utilizatori! Ce vor pati cei care au descarcat ilegal serialul Game of Throne

Publicat: 13 ian. 2017
3

Presa din Anglia anunta ca operatorii BT, Virgin Media, TalkTalk si Sky vor trimite emailuri si scrisori luna aceasta catre persoanele suspectate de piraterie online. Chiar daca o persoana primeste o astfel de scrisoare, nu este in pericol de a fi amendat fiind un mod de a informa in privinta metodelor legale de a vedea seriale precum Game of Thrones sau Breaking Bad, potrivit yoda.ro.

Scrisoarea va semnala neregulile facute si va sugera alte platforme pentru a te bucura de continutul pe care doresti sa-l vezi. Acest demers al operatorilor vine dupa ce acestia au fost de acord cu Voluntary Copyright Alert Programme, versiunea mai blanda a Actului de Economie Digitala din 2010 in care utilizatorul ar fi fost amenintat cu deconectarea pentru nereguli.

Conform TelecomsTech, este insa dificil ca o persoana sa fie acuzata doar dupa o adresa IP, actul putand fi facut de un vecin sau chiar un hacker. Persoanele care folosesc site-uri de torente au cel mai probabil IP-ul legat de un anumit fisier si vor primi scrisoarea.

Adauga un comentariu