Magazin

AVERTISMENTUL astrelor! Zodia de care NU trebuie sa te indragostesti

Publicat: 18 oct. 2014
Astrologii au luat fiecare zodie in parte pentru a afla incompatibilitati! Iata zodia de care nu e bine sa te indragostesti!
Berbec
Zodia de evitat: Fecioara: Nativii din Fecioara sunt organizati, metodici si minutiosi. Nu ti se pare ca toate astea intra in contradictie cu spontaneitatea ta legendara? Aveti maniere diferite de a vedea si de a face lucrurile. Contrastele se atrag, se spune, dar aveti temperamente foarte diferite, care vor declansa din start conflicte tumultuoase.
Taur
Zodia de evitat: Sagetatorul poseda o dorinta de libertate absoluta, de aici preferinta lui pentru calatorii si activitati precum deltaplanul, parasutismul, raftingul. Tie, in schimb, iti plac tabieturile, chestiile fixe, bine stabilite, si preferi sa stai in casa la un film si o masa buna.
Gemeni
Zodia de evitat: Scorpionul este inteligent si energic, dar posesiv, ceea ce iti poate ameninta atat de adorata libertate personala. Flirturile tale ocazionale o sa-l deranjeze la maxim.

Vezi si  Astrologie: Moda in functie de zodiac 

Rac
Zodia de evitat: Varsatorul e insetat de libertate, iar tu de stabilitate. El este rational, chiar si in dragoste, iar tu intuitiva. Mai bine daruieste romantismul si dragostea ta unei persoane care va stii sa le aprecieze mai bine.
Leu
Zodia de evitat: Taur: Din start, veti avea conflicte din cauza firilor voastre puternice. Tu esti puternica si simti nevoia de a fi admirata, adorata si apreciata ca o regina, in timp ce Taurul e incapatanat, nerecunoscator si prea pudent. Iar cand incepe sa te si critice, o sa iei foc.
Balanta
Zodia de evitat: Pesti: Tu esti sociabil si iubesti sa comunici, dar gasesti in Pesti niste persoane tacute, uneori melancolice. Iar nevoia ta de echilibru nu se potriveste cu nesiguranta si indecizia nativilor din Pesti.
Scorpion
Zodia de evitat: Balanta: Tu, schimbator, rabdator si perfectionist, esti prea energic pentru Balanta, a carei indecizie notorie te poate scoate din minti.
Sagetator
Zodia de evitat: Rac: Clar, aveti abordari diferite asupra vietii. Tu cauti mereu senzatii tari si iti place flirtul, pe cand Racul tinde spre securitate emotionala. Tu vrei libertate, racul stabilitate. Tu treci de la o problema la alta, el investigheaza mereu.
Capricorn
Zodia de evitat: Gemeni: Gemenii sunt persoane cameleonice, care stiu cum sa-si foloseasca atuurile pentru a-si atinge scopurile. Iar tu esti o persoana realista, care ii citeste din prima planurile. Foarte geloasa, ti-e greu sa accepti ca el flirteaza cu toata lumea.

Vezi si Cele 12 cumpene ale zodiacului 

Varsator
Zodia de evitat: Capricorn: Capricornul este, prin definitie, rece si autoritar. Iar tu detesti asta la o persoana. El nu-si da seama de frumusetea care il inconjoara si de bucuria care este aici, acum. In schimb, tu iubesti viata asa cum este si vrei s-o faci mai frumoasa in fiecare zi. Iar Capricornul nu pare sa-ti aprecieze eforturile.
Pesti
Zodia de evitat: Leu: Leul, se stie, e plin de incredere in propria persoana. Ii place sa se laude si sa fie laudat, sa arate ca el e cel mai bun. Tu ai nevoie de dragoste, de atentie si sa fii apreciat pentru ceea ce faci. O persoana absorbita de propria-i fiinta nu e chiar potrivita pentru tine.


loading...

Adauga un comentariu