Secretele istoriei

Avertismentul babei Vanga. Ce cadouri sa nu primesti niciodata. Aduc mari nenorociri

Publicat: 27 mart. 2018
3

Marea prezicatoare Baba Vanga spunea: „De unele cadouri bucura-te, de altele – apara-te!”. Intr-adevar, exista daruri care pot aduce energie negativa. Ar fi de dorit sa renunti la ele.

Cutit

Cutitul, foarfeca sau orice alt obiect ascutit trebuie sa ti-l cumperi singur. Lucrurile cu varf ascutit acumuleaza prea multa energie negativa. Daca cel care iti face un cadou de acest tip insista sa-l primesti, ar fi bine sa-l cumperi de la el, macar cu o suma simbolica.

Ceas

Acest obiect contorizeaza timpul. Chiar daca nu pare sa fie nimic special, ceasul tinde sa se opreasca. Ca acest cadou sa nu simbolizeze sfarsitul unei vieti fericite, ar fi bine sa-i dai donatorului cateva monede.

Portmoneu

Primind in dar un portofel gol, risti sa pierzi norocul la bani. De aceea, in el trebuie sa fie macar un banut.

Oglinda

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi in dar cu usurinta. Se spune ca oglinda iti poate lua frumusetea, tineretea si vitalitatea. In deosebi, trebuie sa te temi de oglinzile vechi, scrie unica.md.

Manusi

Aceasta piesa vestimentara este implicata in foarte multe ritualuri magice, care vizeaza schimbarea personalitatii. De aceea, ar fi bine sa faci schimb de manusi. (cum se spune in popor, ochi pentru ochi).

Adauga un comentariu