Actualitate

Avertismentul lui Eugen Tomac: „O minciună este spusă cu scopul de a duce în eroare electoratul PMP“

Publicat: 30 nov. 2020
Eugen Tomac
Europarlamentarul PMP Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susține că în ultima săptămână de campanie înainte de alegerile parlamentare „a început marea manipulare”.

Eurparlamentarul PMP spune că s-a pornit o campanie de demobilizare a electoratului PMP, prin transmiterea ideii că formaţiunea politică nu ar avea şanse să intre în Parlament. Eugen Tomac îl acuză pe Victor Ponta că este unul dintre vinovaţii pentru presupusa manipulare.

„Niște golani din politică, de câteva zile, tot promovează o mare minciuna, pe care am mai auzit-o la toate scrutinele electorale, cu scopul de a duce în eroare electoratul PMP. Mizeria cu PMP nu are nicio șansa au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți.

În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă, iar ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd cu hohote. Victoraș, tu cu Dragnea pe liste știu că ai insomnii. Stai liniștit că Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua“, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Eugen Tomac: „Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota!“

Liderul PMP este de părere că susținătorii partidului vor fi la vot pe 6 decembrie și „ne vor acorda din nou încrederea pentru ca nu i-am trădat niciodată“.

„Singurul partid care are un electorat loial unei cauze în care crede este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea pentru ca nu i-am trădat niciodată. Mai ușor cu manipularea din sondaje, așa a plecat ca prostul din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie.

Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota! Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României să ne binecuvânteze pe toți și să ne păzească de tot ce e rău. La mulți ani, tuturor românilor!”, a mai scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

„Românii l-au avut alături doar pe Dumnezeu atunci când le-a fost mai greu în războaie, foamete sau comunism“

Președintele PMP susține, într-o altă postare, că în mod just, atât cetățenii, cât și preoții au reacționat la anumite măsuri și decizii disproporționate ale autorităților locale sau centrale. Biserica, la fel ca toate instituțiile din România, s-a conformat și a făcut eforturi constante pentru a limita răspândirea virusului.
„Traversăm vremuri de o duritate fără precedent, dar cred că parteneriatul dintre stat și Biserică nu trebuie afectat prin măsuri absurde sau interpretat greșit. Mai ales acum, când avem nevoie de solidaritate și acțiune comună. Românii l-au avut alături doar pe Dumnezeu atunci când le-a fost mai greu în războaie, foamete sau comunism. De aceea, forțele de ordine ar trebui să fie vigilente și să se comporte cu maximă prudență în perioada următoare.
Cetățenii acestei țări vor respect și aplicarea unitară a legii. Imaginile cu oamenii înghesuiți în aeroport în plină stare de urgență nu vor fi uitate prea curând, la fel cum nu pot fi uitate scenele cu polițiștii care intră într-un lăcaș de cult și împart sancțiuni într-o manieră revoltătoare“, a scris Eugen Tomac pe pagina lui de Facebook.
Comentarii
  • Cat tupeu la calmucul ăsta! Tu, sluga securistului Baăsescu, te compari cu Ponta și Dragnea? Bă derbedeule, ce ai făcut tu pentru țara asta? Dar pentru țara ta, ce-ai făcut, bă nimicule? Chiar nu-ți crapă șoricul de pe obrazul gros ca pingeaua?

Adauga un comentariu