Stiri

Avertizarea meterologilor pentru 15 iulie

Publicat: 15 iul. 2019
14

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru data de 15 iulie. Vremea va fi una capricioasa in toata tara. Temperaturile se vor situa sub regimul normal al acestei perioade, iar cerul va fi acoperit de nori in aproape toate regiunile. Va si ploua in multe orase din Romania, iar in unele situatii ploile se vor transforma usor in vijelii si furtuni!

Vremea in Bucuresti
Luni, 15 iulie, in Capitala, va fi o vreme capricioasa pe timpul zilei si se vor inregistra maxim 23 de grade. Pe timpul noptii, minimele vor ajunge chiar si la 13 grade. De asemenea, meteorologii informeaza ca exista posibilitatea sa ploua in Capitala, luni, 15 iulie.

Vremea in Constanta
Constantenii vor avea parte de o zi destul de mohorata, cu temperaturi maxime ce vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime vor scadea pana la 18 grade Celsius. Sunt sanse de 60% sa ploua si chiar sa se formeze furtuni pe litoral, potrivit www.accuweather.com. Vantul va adia cu 18 kilometri pe ora, iar cerul va fi mai mult innorat.

Vremea in Brasov
Luni, vremea din Brasov sufera schimbari majore, fata de zilele trecute. Temperaturile maxime nu vor depasi 18 grade Celsius, iar cele minime vor scadea pana la 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros si sunt 62% sanse de plaoie si chiar de furtuni! Vantul insa va adia cu 9 kilometri pe ora.

Vremea in Iasi
Prognoza meteo nu este una foarte favorabila nici pentru orasul Iasi. Temperaturile maxime vor ajunge la 25 de grade Celsius, insa sunt 60% sanse sa ploua si chiar sa se formeze furuni, cu fulgere si tunete! Temperaturile minime vor scadea pana la 13 grade Celsius. Vantul va bate cu 17 kilometri pe ora.

Adauga un comentariu