Magazin

AVIZ AMATOARELOR – Bogdan Vladau vrea o iubita dar n-o gaseste

Publicat: 22 mart. 2013
1

De mai bine de doi ani, Bogdan Vladau nu a fost implicat in nicio relatie, iar sentimentul de iubire ii lipseste cu desavarsire. In ciuda faptului ca sustine ca vrea o partenera stabila, tanarul nu isi doreste o familie caci se dedica carierei sale.

Dupa o relatie cu un fotomodel cunoscut, Bogdan Vladau a ramas singur si asa sta de mai bine de doi ani. Tanarul sustine ca ii este dor sa se indragosteasca si sa aiba o partenera oficiala, insa, cu toate acestea nu vrea sa-si intemeieze o familie.

Chiar daca isi doreste din zi in zi mai mult un copil, Bogdan considera ca este la inceput de cariera muzicala, si ca nu ar avea timp sa se dedice unei familii.

„Sper din tot sufletul sa ma indragostesc si eu ca a trecut ceva vreme de cand nu mi s-a mai intamplat treaba asta si-mi lipseste sentimentul asta. Nu caut dragostea, pentru ca vine ea cand trebuie sa vina. Sunt unele persoane la care a venit o data sau de mai multe ori si altele la care nu a venit niciodata.

Din fericire la mine a venit pana acum, insa o mai astept. Nu vreau neaparat sa-mi fac o familie, pentru ca nu este inca momentul. deocamdata sunt focusat pe cariera„, a declarat Bogdan Vladau pentru CANCAN.TV

Adauga un comentariu