Eveniment-Social

Avocata amorezata de un interlop iesean ramane in spatele gratiilor

Publicat: 10 aug. 2015
1

@ Dragostea fata de un cunoscut intelop iesean a obligat-o sa faca lucruri pentru care a ajuns in spatele gratiilor @ Ieri, judecatorii nu i-au ascultat prea bine rugamintile

Ieri, magistratii de la Curtea de Apel Iasi au decis sa prelungeasca arestarea preventiva pentru Alina Mihaela Scafaru si pentru iubitul sau Florin Rotariu, cunoscut in lumea interlopa sub porecla de Cap de Porc. Acesta din urma a fost trimis in judecata pentru dare de mita si instigare la introducerea in mod ilicit de telefoane mobile intr-un penitenciar.

Avocata Alina Scafaru i-a fost complice in toata aceasta poveste alaturi de un alt prieten de-al lui. Ieri, toti au cerut sa le fie inlocuit arestul preventiv, insa instanta de judecata le-a respins cererile. Agentul de paza care a depus denuntul la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi isi exercita serviciul la Sectia de Maxima Siguranta din cadrul Penitenciarului Iasi. Acolo, Florin Rotariu a intrat in discutii cu agentul si l-a rugat sa-i aduca niste telefoane mobile in schimbul unei sume de bani. Rotariu i-a promis agentului suma de 1.000 euro pentru a-i aduce patru telefoane mobile in spatele gratiilor. Agentul a refuzat categoric propunerea proxenetului. A doua zi, acesta din urma a revenit cu discutia in termeni si mai categorici. Atunci, agentul de paza a acceptat sa intre in jocul lui de frica sa nu-i fie intinse alte capcane. In acest context a ajuns sa-i anunte pe procurorii de la DNA despre ceea ce se intampla acolo.

„La data de 23 aprilie 2015, inculpatul Rotariu Florin a promis suma de 1.000 euro (promisiune reiterata la data de 24 aprilie 2015) unui agent de penitenciar din cadrul Penitenciarului Iasi, pentru ca acesta din urma sa introduca ilicit în incinta unitatii de detentie bunuri (un numar de opt aparate telefonice mobile, un încarcator de telefon si o cantitate neprecizata de bauturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare”, au declarat procurorii. Agentul trebuia sa ia legatura cu Aurel Craiu, persoana de legatura pe care o avea detinutul in exterior. Craiu trebuia sa primeasca telefoanele si banii de la avocata Scafaru, iubita proxenetului. Afacerea a mers bine pana in momentul in care toti au aflat ca erau filati si a fost realizat flagrantul.

Comentarii
  • Alina , este o boarfa penala din Negresti Vaslui . Toata familia ei are probleme cu legea ! Are un handicapat de frate care a fost prins cu droguri, taica-su e nebun de legat…maica – sa o mare japitza !

Adauga un comentariu