BZI LIVE

LIVE VIDEO – Avocatul Marius Striblea, fostul decan al Baroului Iași, vine în platoul BZI LIVE! Emisiune incendiară cu unul dintre cei mai buni profesioniști în Dreptul Penal – FOTO

Publicat: 31 aug. 2020

Marți, 1 septembrie 2020, de la ora 16:00, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România vine în studioul BZI LIVE. Este vorba despre Marius Sebastian Striblea, decanul Onorific al Baroului Iași, în prezent vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR).

Printre problemele fierbinți care vor fi discutate se va regăsi și problema legislației. Este aceasta suficient de bună pentru a-i proteja pe oamenii simpli sau aceasta ar trebui schimbată? În ultimii ani, modificările legislative în materie penală au slăbit puterea de reacție a autorităților împotriva infractorilor sau asta este doar o supoziție fără temei? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care ar trebui să răspundă Marius Striblea.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu