National

Avocatul Tonel Pop vorbeste despre „castana fierbinte” din curtea DIICOT, in cazul crimelor de la Caracal

Publicat: 19 aug. 2019

Avocatul Tonel Pop a lansat astazi acuzatii grave la adresa anchetatorilor din cazul crimelor de care este acuzat Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Luizei Melencu, afirma ca ”a fost aruncata o castana fierbinte in curtea DIICOT, vineri, in jurul orei 21:00, cand s-a spus ca raportul INML e la DIICOT care nu vrea sa spuna ce e cu el. "Lucrurile ar trebuie clarificate. Sa se spuna din ce este facut ADN-ul, din ce parti. Nici DIICOT nu stie. S-a pus problema ca DIICOT-ul nu face. Acum stau si ma intreb ce face INML, sa iasa public sa spuna daca au certificat de deces pentru Alexandra, daca au emis. Au facut o testare si trebuie sa si-o asume. 

Ce a precizat Remus Radoi cand a iesit de la audierile de la DIICOT

Daca si-au asumat-o, trebuie sa fie un certificat de deces. Unde e, cine-l tine ascuns? E un scandal national, cine-l intretine, il intretine si prin mistere. La ora 21:00, vineri, peste clientii mei au sarit televiziunile in curte. Unde sa transmita INML la 9 seara inainte de weekend? Tot INML spune ca au selectat ceva si din ce au selectat n-au putut extrage probe ADN”, a spus avocatul.

Avocatul a mai spus ca vor fi audieri saptamana aceasta si centrul cercetarilor se va muta iar la Caracal. Totodata, el arunca semne de intrebare asupra sotiei lui Gheorghe Dinca. Aceasta, dupa spusele avocatului, ar fi fost in Caracal in momentele in care s-ar fi produs faptele: ”Ar trebuie sa dea putin cu subsemnatul”. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit