Magazin

Baba Vanga a prezis iesirea Marii Britanii din UE. Ceva infiorator se va intampla dupa asta

Publicat: 28 iun. 2016

Baba Vanga, celebra prezicatoare din Bulgaria supranumita „Nostradamus din Balcani”, care a prevazut distrugerea turnurilor gemene din New York si escaladarea jihadismului, ar fi facut o predictie legata si de iesirea Marii Britanii din Europa, asa-numitul Brexit, scrie Mirror.co.uk. Dupa acest moment-cheie, ar urma vremuri tulburi pentru Europa.

Profeta oarba Baba Vanga – care a murit in 1996, la 85 de ani – ar fi spus cateva lucruri legate de anul 2016 care par sa faca trimitere la evenimentele istorice pe care tocmai le traim.

Baba Vanga a prezis ca „Europa asa cum o stim va inceta sa existe la sfarsitul anului 2016″. Ceea ce trezeste spaima interpretilor profetiilor sale este continuarea acestei predictii care pare sa aiba legatura cu Brexit-ul.

Celebra prezicatoare spune ca dupa acest an continentul nostru va fi aproape „pustiit si transformat intr-un desert lipsit de orice forma de viata”.

Cu putin inainte de moarte, clarvazatoare a povestit ca pana in 2030 oamenii vor reusi sa intre in contact cu alte civilizatii dezvoltate si ca pana in anul 3797 Terra va deveni o planeta ostila vietii, dar numai cei alesi vor avea dreptul de a parasi Sistemul solar pentru a-si continua exisenta pe alta planeta.

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, ca pana in 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsa de o seceta de lunga durata. In 3005 un razboi va izbucni pe planeta Marte, colonizata de oameni, iar in 3010 o cometa va lovi Luna, generand un urias nor de praf cosmic. Pamantul se va cufunda in intuneric.loading...

Adauga un comentariu