Magazin

Baba Vanga, previziune cutremuratoare pentru anul 2014

Publicat: 28 apr. 2014
1

Atat Nostradamus, cat si Vanga, clarvazatoarea bulgaroaica ce a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS sau moartea printesei Diana, au vazut ca se va declansa cel de-al al treilea razboi mondial.

Potrivit mai multor articole aparute de-a lungul timpului in presa, si Nostradamus ar fi prezis acelasi lucru, in timp ce tehnologia Web-bot, care face predictii pe baza informatiei ce circula pe net, indica de asemenea o mare conflagratie in viitorul apropiat.

Citeste si: INFRICOSATOR. Anul 2014 vine cu boli incurabile si CATASTROFE MONDIALE

Clarvazatoarea Vanga, pe numele ei adevarat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a nascut in 1911 si a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscuta dupa ce mai mult de 80% dintre predictiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat ca poate vedea viitorul inca de pe cand era copil si a descoperit o oaie din turma tatalui care disparuse.

La 12 ani, a ramas fara vedere in urma unui accident. A fost trantita intr-un lan de grau de o furtuna puternica iar localnicii au gasit-o cu genele acoperite de nisip.

La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanitatii: cel de-Al Doilea Razboi Mondial, caderea comunismului si moartea lui Stalin.

Citeste si: Februarie 2014: Noua APOCALIPSA – Norul care matura totul in calea sa

Ce a prezis Baba Vanga:
Cel de-al treilea Razboi Mondial va incepe in noiembrie 2010 si se va incheia in luna octombrie 2014. Razboiul va fi mai intai mic apoi se vor folosi arme nucleare si apoi arme chimice.

2011 – Animalele si plantele din Emisfera Nordica vor disparea din cauza armelor chimice si biologice. Musulmanii vor ataca europenii ramasi

2014 – Majoritatea oamenilor se vor imbolnavi de cancer

2016 – Europa va ramane aproape nepopulata

2018 – China se va transforma in cea mai mare putere mondiala

2023 – Orbita Pamantului se va inclina

Citeste si: Nimeni nu a DESCIFRAT acest manuscris de 600 de ani. CE SECRET ascund plantele

2033 – Calota polara se va topi

2043 – Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi infloritoare.

2066 – Americanii ataca Roma Islamica folosind arme meteorologice.

2076 – Va domni din nou comunismul pe Pamant.

Predictiile Babei Vanga se intind pana in anul 5079, cand a prezis sfarsitul lumii.

In luna mai a anului 2008, casa clarvazatoarei Vanga din orasul Petrich, Bulgaria, a fost transformata in muzeu, scrie jurnalul.ro.

Comentarii
  • Stimaţi clienţi ai magazinelor LIDL, fiţi cu ochii pe cântarele de la casele de marcat! Adeseori acestea nu pornesc de la zero ci de la o oarecare valoare superioara, PE CARE O PLĂTIŢI!!! Ne fură ăştia de ne rup! Deschideţi bine ochii!

Adauga un comentariu