Magazin

Baba Vanga, profetia ascunsa despre Romania: „Se va bucura intregul Pamant”

Publicat: 21 nov. 2018
1

Baba Vanga a facut mai multe previziuni si este considerata de multi o adevarata clarvazatoare.

Ea a lasat mai multe preziceri in urma, iar una dintre ele se refera la tara noastra.

Mai exact, Baba Vanga spunea ca in Romania se va naste cel promis lumii, care va fi piatra de temelie pentru omenire.

Profetia ar fi fost inregistrata si incredintata uneia dintre nepoatele sale, scrie a1.ro. Iata textul prezicerii:

„Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire.

Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. Sa va ajute Dumnezeu! In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau.

Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor. O data cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit.

Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume. Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui.”

Adauga un comentariu